14 Σεπ 2016

Το φετινό μας ταξίδι αρχίζει και όλα συνηγορούν πως θα είναι άκρως συναρπαστικό

Το φετινό Champions League ο Γιουβεντίνος το περιμένει πώς και πώς. Και αυτό έρχεται από την ομάδα και περνάει στην ομάδα.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Η διοργάνωση είναι πάντα όμορφη. Οταν είσαι η Γιουβέντους, όμως, την αντιλαμβάνεσαι ως τέτοια, μόνο όταν ξεκινάς για να την κατακτήσεις. Οταν ξεκινάς και νιώθεις ότι μπορείς να πεις -και να το εννοείς- ότι έχεις ως στόχο να το πας μέχρι τέλους. Το αν θα τα καταφέρεις ή όχι, βέβαια, δεν εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό μόνο από σένα.

Η Γιούβε, θεωρητικά, έχει ιδανικό πακέτο. Εχει μια ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει τα πάντα στην Ιταλία, έχουν πλησιάσει στην Ευρώπη και θέλουν επιτέλους να το κάνουν, έχει ποδοσφαιριστές που θέλουν είναι έτοιμοι να ανέβουν στο υψηλότερο επίπεδο και ξέρουν ότι η Γιούβε τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, ποδοσφαιριστές που είναι πιτσιρικάδες αλλά με πολύ ταλέντο και ζουν σε ένα περιβάλλον που τους βελτιώνει συνεχώς, έχει έναν προπονητή που με την μαγκιά του έχει αντιστρέψει την κοινή γνώμη, έχει μια διοίκηση που ξέρει να δουλεύει, έχει οπαδούς που είναι τρελαμένοι για το Champions League.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ολα αυτά, μαζί με το συνολικό κίνητρο, προκαλούν ενθουσιασμό σε όλους. Αυτός ο ενθουσιασμός, δεδομένα, θα φέρει και πίεση προς την ομάδα. Ο Αλέγκρι το ξέρει πολύ καλά και το έχει ήδη αναφέρει σε δύο συνεντεύξεις Τύπου τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Πίεση, η οποία συνειδητά ή ασυνείδητα υπάρχει και για το αποψινό ματς με τη Σεβίλλη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γιουβέντους είναι καλύτερη ομάδα, είναι όμως πρεμιέρα. Και στην πρεμιέρα, μέχρι να μπει το πρώτο γκολ, έναν εκνευρισμό τον έχεις...

Αν, επομένως, θέλουμε να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας, ας μπούμε στο γήπεδο και ας κάνουμε αυτό που πρέπει. Μπορεί και να είναι από τις περιπτώσεις που το «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», ισχύει...

2 σχόλια:

  1. Γεια σας και καλή αρχή να έχουμε1 Μακάρι να μπορούσα να έβλεπε την ομάδα μας στη φετινή διοργάνωση να ανέβει εντελώς στα μάτια του ουδέτερου ``κοσμάκη`` ανά την Ευρώπη και παγκοσμίως.. Αυτό θα γίνει αν η ομάδα παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος φουλ επίθεση, με σκοπό να πάρεο τη νίκη και μόνο.. και όχι μόνο τη νίκη αλλά και να κάνει και μεγάλο σκορ όπως χθες η Μπάρτσα και η Μπάγερν... Αν το πετυχαίνει ή όχι είναι άλλο θέμα, πάντως θα ξέρουμε ότι είναι το αφεντικό στον αγώνα και δεν αρκείται με τίποτα σε όποια ισοπαλία ή περιμένει λάθη του αντιπάλου, αν έρθουν, για να κερδίσει.... Για να μην τα πολυλογώ, ο προπονητής ξέρει καλύτερα από μένα πώς θα το κάνει αν θέλει..., το θέμα είναι αν θέλει ή αν έχει τα κότσια να το κάνει σε όλους τους αγώνες, για να κερδίσει και η ομάδα μας τον πλήρη σεβασμό από τους ουδέτερους φιλάθλους ανά τον κόσμο.. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΦΟΡ ΣΤΟΝ ΙΓΟΥΑΙΝ, ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛ , ΌΠΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ...ΜΡΟΛΟΙΣ ΔΕΚΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΑΝΙΤΣ..ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΣΑ.. Η ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝ ΠΑΝΩ Τ ΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΡΟΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΙΡΑ, Ο ΕΒΡΑ ΑΣΑΜΟΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΑΜΟΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΥΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ..ΚΑΙ.. 4-3 -3, ΜΠΟΥΦΟΝ, ΕΒΡΑ, ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ, ΜΠΕΝΑΤΙΑ, ΑΛΒΕΣ, ΑΣΑΜΟΑ, ΠΙΑΝΙΤΣ, ΚΕΝΤΙΡΑ, ΝΤΥΜΠΑΛΑ, ΙΓΟΥΑΙΝ, ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ Ή ΠΙΑΝΙΤΣ...ΜΕ ΦΟΥΛ ΕΊΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.., ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 4 Ή 5-0, 4-1 , 50-1, ... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ..., ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕΝ ..ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ 1-0 Ή 2-1...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε ρε αρρωστιααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!! FORZA JUVE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή