20 Σεπ 2016

Πώς έχει η κατάσταση με τον Μαρκίζιο και τον Στουράρο

Πώς και πώς περιμένουν στη Γιουβέντους την επιστροφή των Κλαούντιο Μαρκίζιο και Στέφανο Στουράρο στη δράση.

Πέντε επίσημα παιχνίδια έχουν δώσει οι μπιανκονέρι σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, με το πρόβλημα στο χώρο του κέντρου να είναι εμφανές. Στο Τορίνο, ακόμη κι αν δεν το παραδέχονταν ανοιχτά, το ήξεραν ότι τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο θα υπάρχει θέμα αλλά τα πράγματα μπορούν να γίνουν αρκετά καλύτερα από ό,τι είναι ως τώρα.

Αρχικά, τις επόμενες μέρες αναμένεται η επιστροφή του Στουράρο. Ο Ιταλός, από την στιγμή που θα είναι στο 100%, αναμένεται να πάρει θέση βασικού και συγκεκριμένα αυτή του Κουάντβο Ασαμόα, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στη λογική του rotation αλλά δεν μπορεί, δυστυχώς, να κάνει τη διαφορά ως βασικός.

Με τον Στουράρο στην 11άδα η Γιουβέντους αναμένεται να λειτουργήσει καλύτερα ανασταλτικά αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι η επιστροφή του Μαρκίζιο. Ο Principino, όπως γράψαμε χθες, προπονήθηκε με μπάλα, συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης με την ομάδα και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Απριλίου.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Η επιστροφή του Κλαούντιο, με τη Γιούβε να έχει αποφασίσει ότι θα τον ξαναρίξει στη μάχη μόνο όταν θα είναι 100% έτοιμος αφού κανείς δεν θέλει να ρισκάρει το παραμικρό, θα απελευθερώσει δύο παίκτες-κλειδιά και κατ' επέκταση την ομάδα.

Με δεδομένο ότι ο Μαρκίζιο, όπως έδειξε και πέρυσι, είναι ο μόνος από τους χαφ της Γιουβέντους που μπορεί να παίξει σαν αντι-Πίρλο μπροστά από την άμυνα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Μίραλεμ Πιάνιτς στις φυσικές του θέσεις. Είτε στο κέντρο... κέντρο, δηλαδή, είτε σαν 10άρι. Από την στιγμή που θα γίνει αυτό, δεν θα είναι απαραίτητο να αγωνίζεται πιο πίσω ο Πάουλο Ντιμπάλα ώστε να βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας και την κυκλοφορία της μπάλας.

Περισσότερο και από τον Ιανουάριο επομένως, όταν θα γίνει σίγουρα κίνηση για την απόκτηση ενός χαφ, στο Τορίνο περιμένουν τον Οκτώβριο και την επιστροφή του Μαρκίζιο στο γήπεδο. Με την ευχή όλα να πάνε καλά γιατί οι χιαστοί είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να τύχει σε επαγγελματία αθλητή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου