28 Σεπ 2016

Πιάνιτς στους δημοσιογράφους: Ποια είναι η αγαπημένη μου θέση; Πέντε χρόνια μου κάνετε αυτή την ερώτηση

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν πρωταγωνιστής στο Ζάγκρεμπ παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόνο ένα ημίχρονο και ελπίζει να είναι έτοιμος για την Κυριακή.

Ηταν αυτός που άνοιξε το σκορ κόντρα στη Ντιναμό και λίγα λεπτά μετά έδωσε την ασίστ στον Ιγκουαΐν, με ωραία μπαλιά, για το 0-2.

«Είμαστε μια ταπεινή ομάδα που ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει για να νικήσει. Απόψε τα πήγαμε καλά αλλά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Αν δούμε το ματς που κάναμε στο Παλέρμο, έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. Το passing game και το πώς θα εκμεταλλευτούμε όλους τους χώρους του γηπέδου. Απόψε, για παράδειγμα, καλύπταμε καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο με την παρουσία μας, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και το αποτέλεσμα φάνηκε», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Πιάνιτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Δέχθηκα ένα χτύπημα κάτω από τη γάμπα αλλά ελπίζω να καταφέρω να είμαι έτοιμος για το ματς με την Εμπολι την Κυριακή».

Τέλος, για ακόμη μία φορά ρωτήθηκε για το ποια είναι η φυσική του θέση, για να απαντήσει: «Η αγαπημένη μου θέση; Είναι πέντε χρόνια τώρα που μου κάνουν αυτή την ερώτηση. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Αισθάνομαι καλά μπροστά από την άμυνα, στο κέντρο του γηπέδου αλλά και σαν ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς. Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι το πώς κινείται η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου