28 Σεπ 2016

Το πρώτο του γκολ μακριά από το Τορίνο πέτυχε ο Ιγκουαΐν που δηλώνει: Ισως δεν είμαστε ακόμη στο 100%

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν άνοιξε λογαριασμό ως μπιανκονέρο στο Champions League, πέτυχε το πρώτο του γκολ μακριά από το Τορίνο και περιμένει ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Μέχρι χθες βράδυ είχε βάλει τέσσερα γκολ και ήταν όλα στο Juventus Stadium. Στο Ζάγκρεμπ «χτύπησε» για πρώτη φορά εκτός έδρας και έχει ήδη φτάσει στα 5 γκολ με τη Γιούβε, με τα τρία μάλιστα να είναι με το αριστερό πόδι. Με λίγα λόγια, ο Ιγκουαΐν είχε λόγους για να είναι χαμογελαστός μετά την λήξη.

«Ηταν ένα ματς στο οποίο είχαμε τη σωστή νοοτροπία, νικήσαμε, είμαστε στον σωστό δρόμο και θέλουμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι, παίρνοντας τη νίκη και την Κυριακή στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Αργεντίνος φορ και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Ο Πάουλο μπορεί να παίξει κοντά μου αλλά και λίγο πιο μακριά. Προσωπικά προτιμώ να είναι κοντά μου αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αυτό αλλά και από το πώς πάει το ματς».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Ιγκουαΐν δήλωσε σίγουρος ότι τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

«Είμαι σε μια καλή περίοδο, είμαι μόνο δύο μήνες στην ομάδα, είναι όλα νέα για μένα αλλά σιγά-σιγά βελτιώνομαι. Προσπαθώ να καταλάβω τους συμπαίκτες μου και οι συμπαίκτες μου να καταλάβουν εμένα. Οταν νικάς, πάντως, δουλεύεις καλύτερα. Ισως δεν είμαστε ακόμη στο 100% αλλά θα βελτιωθούμε. Είμαι χαρούμενος που είμαι στη Γιουβέντους, όλοι εδώ με έκαναν να αισθανθώ όμορφα από την πρώτη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου