26 Σεπ 2016

Με πούλμαν στο Ζάγκρεμπ οι οργανωμένοι της Γιουβέντους, σε επιφυλακή οι Αρχές

Οδικώς με πούλμαν από τον ιταλικό βορρά θα φτάσει ο κύριος όγκος των οπαδών της Γιουβέντους στην Κροατία.

Οι οργανωμένοι από Τορίνο και Μιλάνο θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα της Τρίτης και το ταξίδι υπολογίζεται σε 7 με 10 ώρες, ανάλογα με τις στάσεις αλλά και το σχέδιο της αστυνομίας. Βέβαια, θα υπάρξουν και αυτοί που θα πετάξουν με αεροπλάνο αλλά είναι λιγότεροι.

Οι Αρχές του Ζάγκρεμπ είναι σε επιφυλακή καθώς η επιστροφή των Bad Blue Boys στις εξέδρες του Μαξιμίρ προσθέτουν έναν επιπλέον πονοκέφαλο στο ήδη υπαρκτό φόβο επεισοδίων μεταξύ των τιφόζι της Γιούβε και των οπαδών των γηπεδούχων.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Έως τώρα η προπώληση στα εισιτήρια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει φτάσει τις 20.000. Είναι απίθανο να γεμίσει το γήπεδο την Τρίτη το βράδυ αλλά όσοι βρεθούν στις εξέδρες θα δημιουργήσουν μια φανατική ατμόσφαιρα.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_677.html
Η ιστορία ενός από πιο σκληροπυρηνικούς οπαδικούς στρατούς της Ευρώπης που ευθύνεται μέχρι και για πόλεμο. Έντονα πολιτικοποιημένοι, με τη βία να κυλάει στο αίμα τους και με αρκετά τυφλά χτυπήματα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_274.html
Στο «καταραμένο» Μαξιμίρ η Γιουβέντους. Σε ένα γήπεδο που έχει χαρακτηριστεί και «καταραμένο», λόγω των γεγονότων του 1990 που οδήγησαν στην έναρξη του εμφυλίου πολέμου της τότε ενωμένης Γιουγκοσλαβίας θ’ αγωνιστεί την Τρίτη του βράδυ η Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου