27 Σεπ 2016

Η πιθανή 11άδα της Γιουβέντους απέναντι στη Ντιναμό

Μόνο ένα δίλημμα έχει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σε ό,τι αφορά τη σημερινή 11άδα της Γιουβέντους.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι οι μπιανκονέρι θα παραταχθούν απόψε στο Ζάγκρεμπ με 3-5-2 και έχει καταλήξει στους 10 από τους 11.

Αυτοί, αν δεν υπάρξει κάποια τεράστια έκπληξη την τελευταία στιγμή, είναι ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια, οι Μπαρτσάλι-Μπονούτσι-Κιελίνι στην άμυνα, ο Ντάνι Αλβες στη δεξιά πλευρά, οι Ερνάνες-Κεντίρα-Πιάνιτς στο κέντρο και οι Ντιμπάλα-Ιγκουαΐν στην επίθεση.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Μοναδικό δίλημμα για τον Αλέγκρι είναι το ποιος θα πάρει την αριστερή πλευρά, με τον Εβρά να έχει το προβάδισμα έναντι του Αλεξ Σάντρο, λόγω των συνεχόμενων αγώνων που έχει δώσει ο Βραζιλιάνος.

2 σχόλια:

  1. με ολων τον σεβασμο που εχω στον Εβρα ο Σαντρο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στην ενδεκαδα ειναι ο ποιο φορμαρισμενος παικτηs μαs μαζι με τον Αλβες...να κρατησει στον παγκο τον Εβρα και να μπει αλλαγη οταν θα εχουμε το προβαδισμα...FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι πιστεύω ότι πρέπει να παίξει ο πιάτσα γιατί δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου και είναι μια ευκαιρία εφόσον δεν είναι καμιά ρόμα αλλά ντιναμό (οπχι ότι έχει κάτι η ντιναμό απλώς είναι μικρότερη ομάδα)συν το ότι ξέρει αρκετά καλά το παιχνίδι της.FORCA JUVEEE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή