23 Σεπ 2016

Πραντέλι: Αυτοί μπορούν να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της Γιουβέντους

Η ήττα της Γιουβέντους στο Μιλάνο στο ματς με την Ιντερ μπορεί να μην έφερε την καταστροφή αλλά βοήθησε στο να δημιουργηθεί ένα κλίμα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος στη Serie A.

Η Γιουβέντους παραμένει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού σκουντέτο αλλά μετά τη γκέλα στην έδρα των νερατζούρι, μπορεί κάποια ομάδα να πιστέψει πιο πολύ πως ίσως να είναι αυτή που θα μπει σφήνα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Τζέζαρε Πραντέλι θεωρεί πως αν κάποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει τα πρωτεία τον Τορινέζων, αυτή είναι η Νάπολι.

«Η νίκη της Ιντερ έδωσε ηθικό στις ομάδες που ανταγωνίζονται για το πρωτάθλημα», είπε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της σκουάντρα ατζούρα στην Il Mattino και συνέχισε: «Μεταξύ των διεκδικητών του θρόνου, η Νάπολι είναι σίγουρα αυτή που βρίσκεται πιο μπροστά».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί πως τελικά θα κάνει καλό στους παρτενοπέι η αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν καθώς μπορούν να διαχειριστούν τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει δημιουργηθεί.

«Εχουν πλέον τη δυνατότητα να ζήσουν χωρίς το φόβο της φυγής του Ιγκουαΐν. Η αποχώρησή του έχει προσφέρει επιπλέον κίνητρο ανάπτυξης σε όλους και ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ντε Μπουρ, τον Σπαλέτι ή τον Μοντέλα. Η “ορχήστρα” του παραμένει ίδια απλά και αλλάζουν οι ρόλοι», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου