23 Σεπ 2016

Τα ξενύχτια των ποδοσφαιριστών της Γιούβε και το… καρτέρι στον Τρεζεγκέ θυμήθηκε ο Μότζι

Στα ξενύχτια των παικτών της Γιουβέντους όταν ο ίδιος ήταν στη θέση του γενικού διευθυντή, αναφέρθηκε ο Λουτσιάνο Μότζι.

Την 12ετία από το 1994 ως το 2006, η Γιούβε, παρά τις αλλαγές που γίνονταν στο ρόστερ, ήταν μια οικογένεια. Και αυτό αποδεικνυόταν ακόμη και στα... ξενύχτια, αφού οι μπιανκονέρι επέλεγαν να είναι μαζί και στις εξόδους τους.

«Ξέραμε να διασκεδάζουμε και το κάναμε όταν έπρεπε. Ο Ιουλιάνο και ο Μοντέρο, για παράδειγμα, ξενυχτούσαν πάντα. Από την στιγμή που έκαναν αυτά που έπρεπε στο γήπεδο, δεν υπήρχε πρόβλημα. Αντιθέτως, τον Μοντέρο, όπως έχω ξαναπεί, τον πίεσα για να αρχίσει να ξενυχτάει ξανά μετά τον γάμο του γιατί αρχικά είχε νοικοκυρευτεί και αυτό είχε επιπτώσεις στην απόδοση του», είπε αρχικά ο Lucky Luciano σε εκπομπή του Sportitalia και στη συνέχεια διηγήθηκε ένα περιστατικό με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Ξέραμε ως διοίκηση τι γινόταν. Εκτός από τα κλαμπ του Τορίνο, υπήρχαν και κάποια στο Μιλάνο, τα οποία επισκέπτονταν οι παίκτες μας. Ηξεραν πότε να πάνε, βέβαια. Αν παίζαμε Τετάρτη, δεν πήγαιναν τη Δευτέρα, πήγαιναν μία μέρα νωρίτερα, την Κυριακή. Ο Τρεζεγκέ, πάντως, μία περίοδο το είχε παρακάνει οπότε μία μέρα που ήξερα ότι θα πάει, πήγα εγώ νωρίτερα και τον περίμενα. Οταν εμφανίστηκε και με είδε εκεί, έφυγε και δεν ξαναπήγε στο συγκεκριμένο κλαμπ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου