13 Σεπ 2016

Ο Ιντσάγκι προέβλεψε τον τελικό του Champions League, ποιος ο… αντίπαλος της Γιουβέντους

Ο Φίλιπο Ιντσάγκι έκανε την πρόβλεψη του για το ζευγάρι του τελικού του Champions League.

Ο Ιταλός πρώην φορ μίλησε στη Gazzetta dello Sport και σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού φέτος, απάντησε: «Μπάγερν-Γιουβέντους. Οι Γερμανοί είναι πολύ δυνατοί και ο Αντσελότι ένας εκπληκτικός προπονητής οπότε τους βλέπω με συμπάθεια. Για τη Γιούβε, από την άλλη πλευρά, ήρθε η κατάλληλη χρονιά».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Από εκεί και πέρα, η Gazzetta dello Sport ζήτησε από τον Ιντσάγκι ένα σχόλιο για την επιθετική γραμμή του κάθε φαβορί του θεσμού και όταν ήρθε η ώρα για τους μπιανκονέρι, είπε: «Τρεις εκπληκτικοί επιθετικοί γιατί μαζί με τους Ιγουαΐν και Ντιμπάλα, προσωπικά θεωρώ πολύτιμο και τον Μάντζουκιτς. Η διοίκηση έκανε πολύ καλά που πούλησε τον Πογκμπα. Ενίσχυσε την επίθεση με τον Ιγκουαΐν, το κέντρο με τον Πιάνιτς και την άμυνα με τον Μπενάτια, ο οποίος είναι πραγματικά δυνατός. Το πρόβλημα της Γιούβε είναι μόνο ένα: Τώρα πρέπει να νικήσει. Θα υπάρχει, δηλαδή, κάποια πίεση».

1 σχόλιο:

  1. Τη Ρεάλ την κερδίζουμε τις περισσότερες φορές! Με τη Μπάρτσα δυσκολευόμαστε! Άρα, αφού η Ρεάλ θα πετάξει έξω Μπάρτσα και Μπάγερν, κατόπιν, θα έρθει να παίξει με μας στον τελικό .., για να χάσει εννοείται..!! GORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή