13 Σεπ 2016

Ο Τρεζεγκέ μιλάει για τη Γιούβε του Champions League, την εποχή Κόντε και τις ημέρες του Αλέγκρι

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ μίλησε για τον Γκονσάλο Ιγουαΐν, τις πιθανότητες της Γιουβέντους στο Champions League και τις διαφορές ανάμεσα σε Αντόνιο Κόντε και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία των μπιανκονέρι μίλησε στη Mediaset και τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα, κάνοντας αρχή από έναν άλλο γκολτζή. Τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τρεζεγκόλ...

Για το ξεκίνημα του Ιγκουαΐν: «Αποδεικνύει και στο Τορίνο την αξία του και δεν με εκπλήσσει. Επανέρχεται στο σωστό επίπεδο σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση και δείχνει ήδη ότι είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, ένας ποδοσφαιριστής του υψηλότερου επιπέδου. Δουλεύει πάρα πολύ γιατί θέλει να συνεισφέρει, θέλει να κατακτήσει κάτι σημαντικό. Τα δύο γκολ με τη Σασουόλο δεν με εξέπληξαν γιατί όλοι ξέρουν την αξία του».

Για το αν επανέρχονται στη μόδα οι κλασικοί φορ στην Ιταλία: «Για τους επιθετικούς είναι σημαντικό να έχουν τρελή θέληση για γκολ και για να είναι πάντα πρωταγωνιστές. Στην Ιταλία όντως επιστρέφουν στη μόδα οι φορ και είναι αυτό είναι θετικό».

Για το ποιος ήταν το δικό του είδωλο: «Πάντα είχα αδυναμία στον Μπατιστούτα, ήταν το είδωλο μου και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να παίξουμε αντίπαλοι στην Ιταλία. Ηταν πολύ όμορφο να είμαστε στο ίδιο γήπεδο, έστω ως αντίπαλοι».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για τις πιθανότητες της Γιουβέντους στο Champions League: «Η Γιούβε δεν καταφέρνει πολλά χρόνια να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο και το γεγονός ότι φέτος είναι ένα από τα φαβορί, αποτελεί τεράστια ευθύνη για την ομάδα. Ο Αλέγκρι κάνει πολύ σημαντική δουλειά και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θέλουν να γράψουν ιστορία. Στην Ιταλία η Γιούβε κάνει εκπληκτικά πράγματα επί χρόνια αλλά νομίζω πως πλέον, μετά και από τις μεταγραφές που έγιναν, κανείς δεν μπορεί να κρύψει ότι το Champions League είναι στόχος. Η Γιούβε πρέπει να πρωταγωνιστεί, ελπίζω ως το τέλος, σε αυτή τη διοργάνωση. Στο Champions League υπάρχουν οι καλύτερες ομάδες και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές και η Γιούβε, με βάση την ιστορία της, πρέπει πάντα να στοχεύει στην κατάκτηση του».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Κόντε και Αλέγκρι: «Ο Κόντε δούλεψε πολύ όταν ήρθε, ειδικά πάνω στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών. Τους έκανε να καταλάβουν την ιστορία της Γιουβέντους και ήταν νικητής. Ο Αλέγκρι, από την άλλη, έδωσε συνέχεια στη δουλειά του Κόντε. Θέλει να αφήσει το σημάδι του και πιστεύω ότι ήταν η σωστή επιλογή για αντικαταστάτης του Κόντε. Μιλάμε για δύο από τους καλύτερους προπονητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου