28 Σεπ 2016

Περίπατος με τεσσάρα στην Κροατία και πρωτιά στον όμιλο για τη Γιουβέντους

Μια σοβαρή Γιουβέντους με διάθεση για μπάλα πέρασε πανηγυρικά με 4-0 από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έπιασε κορυφή στον όμιλο του Champions League.

Η Γιουβέντους είχε μόνιμη κατοχή της μπάλας (66%-34% στο σύνολο) και έλεγχε τον αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η έκταση του σκορ δείχνει μια εύκολη επικράτηση αλλά τελικά ήταν ακόμη πιο εύκολη.

Εφτά σουτ στην εστία του Σέμπερ έκαναν οι παίκτες των μπιανκονέρι, τα τέσσερα κατέληξαν στα δίχτυα, σε αντίθεση με τους Κροάτες που δεν ενόχλησαν τον Μπουφόν παρά μόνο μία φορά. Λίγο μετά το 0-1 όταν και είχαν δοκάρι.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο (Πιάνιτς-Ιγκουαΐν στο πρώτο, Ντιμπάλα-Ντάνι Αλβες στο δεύτερο), οι πρωταθλητές Ιταλίας έκαναν το χρέος τους. Από μεθαύριο δε θα μιλάει κανείς γι’ αυτό το παιχνίδι ενώ στην περίπτωση αντίθετου αποτελέσματος, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Η Γιούβε είχε διάθεση να παίξει μπάλα από την αρχή, μια διάθεση που συνεχίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αν οι Κροάτες ήταν πιο καλοί, ίσως να είχαμε δει ένα καλύτερο ματς. Όπως και να ’χει, οι μπιανκονέρι και σοβαρά πήραν το 90λεπτο και δεν έκαναν αγγαρεία.

Η νίκη της Σεβίλλης επί της Λιόν (1-0) στο άλλο ματς του ομίλου έφερε τη Γιούβε στην κορυφή όπου ισοβαθμεί με τους Ισπανούς. Την επόμενη αγωνιστική οι μπιανκονέρι ταξιδεύον στη Λιόν.

Το φιλμ του αγώνα
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Γιουβέντους 0-4
Γκολ:
24’ Πιάνιτς, 31’ Ιγκουαΐν, 57’ Ντιμπάλα, 85’ Ντάνι Αλβες
Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάλι (68’ Πιάτσα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντάνι Αλβες, Εβρα, Κεντίρα, Ερνάνες, Πιάνιτς (46’ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν (71’ Μάντζουκιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου