10 Σεπ 2016

Το ντέρμπι με τη Γιουβέντους έχει στοιχειώσει ήδη το μυαλό του Ντε Μπουρ

Νέο ξεκίνημα, νέοι αγώνες για τον Φρανκ Ντε Μπουρ που αφού δικαιολόγησε ό,τι έχει συμβεί στα πρώτα δύο ματς, έριξε μπηχτή για τους προκατόχους του και χρησιμοποίησε μια πολύ βολική δικαιολογία.

Αλήθεια είναι πως ο Ολλανδός έφτασε στο παρά πέντε στο Μιλάνο αλλά από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις του. Και από την αρχή καταλάβαμε πως θα μιλάει πολύ. Οι πρώτες του δηλώσεις, μεταξύ άλλων, ήταν πως δε νομίζει πως έχει ενισχυθεί η Γιουβέντους. Και όσοι μιλάνε πολύ, συνήθως κάνουν λίγα.

Η Ιντερ με ένα μόλις πόντο, παίζει τη Δευτέρα στην Πεσκάρα την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τη Γιουβέντους. Ο Ντε Μπουρ δε θέλει να σκέφτεται νέες γκέλες. Και οι δύο θα είναι καταστροφικές.

«Η Ρώμη δε χτίστηκε σε μία ημέρα. Ας είμαστε ρεαλιστές», είπε ο Ολλανδός. «Χρειάζεται χρόνος και είμαι πεπεισμένος πως θα φτιάξουμε κάτι καλό. Χρειάζεται χρόνος», συμπλήρωσε.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Υπάρχουν πράγματα που δε λειτούργησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θα τ’ αλλάξουμε», είπε, αφήνοντας αιχμές στους προκατόχους του. Αφού υποσχέθηκε πως θα φτιάξει κάτι αντίστοιχο με την ένδοξη Ρώμη της παλιάς εποχής, έσβησε τις πρώτες δύο αγωνιστικές λέγοντας: «Το πρωτάθλημα για εμάς αρχίζει τώρα». Αρκετά βολικό.

Για να δούμε τι θα πετύχει ο Ντε Μπουρ καθώς το στοίχημα που έχει βάλει είναι μεγάλο. Όπως και να ’χει, αν διαβάσει κανείς αναλυτικά τις δηλώσεις του, οι περισσότερες είχαν δικαιολογίες και εξηγήσεις γιατί δεν είναι έτοιμη η ομάδα. Ο Ολλανδός ξέρει καλά πως σε μία εβδομάδα παίζει έναν μεγάλο αγώνα.

Απέναντι στη Γιουβέντους, στην έδρα του, δε χωράει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Και σίγουρα, το ντέρμπι της Ιταλίας έχει στοιχειώσει από τώρα το μυαλό του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου