10 Σεπ 2016

Σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη η Γιουβέντους με ένα ταλέντο που δηλώνει: Όνειρό μου είναι να παίξω στη Γιούβε

Η Γιουβέντους θα βρει απέναντι της σήμερα, έναν πιτσιρικά στον οποίο βασίζει πολλά.

Οι μπιανκονέρι παραχώρησαν φέτος με διετή δανεισμό τον 19χρονο Ισπανό πλάγιο μπακ, Πολ Λιρόλα. Εχοντας εντυπωσιάσει με την Primavera, στο Τορίνο τον πιστεύουν πολύ και του δίνουν τη δυνατότητα, με αυτό τον διετή δανεισμό, να παίξει στη Serie A και μάλιστα σε μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες της.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Το 2014 έπαιξα το πρώτο μου ματς με την μικρή ομάδα της Εσπανιόλ και μετά το ντους βρήκα τον μάνατζερ μου μαζί με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Γιουβέντους. Μου είπαν ότι η Γιούβε με θέλει και δεν είχα καμία αμφιβολία για το τι έπρεπε να κάνω. Υπήρχε ενδιαφέρον και από Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι αλλά επέλεξα τη Γιούβε γιατί αγαπώ το ιταλικό ποδόσφαιρο, έχει τακτική. Σκέφτηκα ότι η Γιουβέντους ήταν η καλύτερη περίπτωση ώστε να μεγαλώσω σωστά και να καθιερωθώ», είπε ο Λιρόλα στη Gazzetta dello Sport και αφού είπε ότι θα ήθελε να προλάβει να προπονηθεί έστω με τον Ντάνι Αλβες και ότι ο Στέφαν Λιχτστάινερ του έχει δώσει πολλές συμβουλές, πρόσθεσε σχετικά με το πώς βλέπει το μέλλον...

«Το να ξέρω ότι το κλαμπ με θεωρεί επένδυση για το μέλλον, με κάνει υπερήφανο. Στόχος μου είναι να αποδείξω σε αυτή τη διετία ότι είμαι στο επίπεδο που πρέπει γιατί το όνειρό μου είναι να παίξω στη Γιούβε».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου