8 Σεπ 2016

Εβρά: Τα αποδυτήρια μας είναι γεμάτα πρωταθλητές και άντρες

Ο Πατρίς Εβρά μίλησε στο Sky Italia και είπε πολλά ενδιαφέροντα για τη νοοτροπία που υπάρχει και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει από όλους.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γάλλος αριστερός μπακ...

Για το μήνυμα του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να νικήσουμε. Να σεβαστούμε την Σασουόλο, η ομάδα είναι πάντα μια καλά οργανωμένη ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή. Είναι πάντα περίπλοκο να παίζεις με την Σασουόλο αλλά πρέπει να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς είναι η Γιουβέντους:
«Το πιο σηματικό φέτος είναι να υπάρχει ταπεινότητα, ταπεινότητα για να τα κατακτήσουμε όλα. Ελπίζω φέτος να μην χρειαστεί να κάνουμε δηλώσεις και ομιλίες όπως στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν ώστε να αποδείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας και βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει κάτι ανάλογο με το περσινό ξεκίνημα γιατί τα αποδυτήρια μας είναι γεμάτα πρωταθλητές και άντρες που ξέρουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους».

Για τις μεταγραφές: «Ηρθαν δυνατοί ποδοσφαιριστές αλλά πάνω από όλα άντρες με χαρακτήρα και εμείς οι παλαιότεροι πρέπει να τους εξηγήσουμε -και το κάνουμε- τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιούβε. Νομίζω πως τα μέχρι τώρα σημάδια είναι θετικά. Στη Γιουβέντους είμαστε μια οικογένεια, παλεύουμε όλοι ενωμένοι για τον ίδιο στόχο, είμαστε ταπεινοί και βάζουμε την υπερηφάνεια μας στην υπηρεσία της ομάδας. Ολοι θέλουμε να παίζουμε πάντα αλλά αυτή η πληθώρα μεγάλων παικτών είναι το ωραίο του να είσαι μπιανκονέρο».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το πώς προσαρμόζονται όσοι ήρθαν φέτος: «Τους υποδεχθήκαμε όλους πολύ καλά, ο Ιγκουαΐν για παράδειγμα με ευχαρίστησε για το βίντεο μου στο Instagram όταν έμαθα για την μεταγραφή του. Ολοι οι νέοι κατάλαβαν αμέσως ότι ήρθαν σε μια πραγματική οικογένεια. Αυτοί πρέπει να δουλέψουν καλά, με ηρεμία και εμείς οι παλαιότεροι είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε σε όλα. Ετσι δουλεύουμε στη Γιούβε».

Για το Champions League: «Θα αρχίσουμε με αντίπαλο την Σεβίλλη, πρέπει να καθαρίσουμε με τον όμιλο και από εκεί και πέρα, στα νοκ άουτ, όλα γίνονται γρήγορα. Την πρώτη μου χρονιά στη Γιουβέντους, όταν πήγαμε στον τελικό, το πίστευα από την αρχή της σεζόν και το ίδιο το πιστεύω κια τώρα. Η διοίκηση έκανε αυτό που μπορούσε για να βελτιώσει την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι. Δεν ξέρω αν η φετινή Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα στην οποία έχω παίξει, αυτό θα μου το πουν τα αποτελέσματα στο τέλος της σεζόν».

Για το ότι όλοι προβλέπουν εύκολη κατάκτηση του scudetto: «Δεν είναι εύκολο, ειδικά στην Ιταλία, να παίζεις ως φαβορί. Ολοι σε περιμένουν, όλοι δίνουν και θα δίνουν και φέτος παραπάνω από το 100% όταν παίζουν εναντίον μας, μια νίκη τους εναντίον μας θα είναι σαν πρωτάθλημα για αυτούς. Οταν, όμως, υπογράφεις συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, ξέρεις ότι δεν υπάρχει δικαιολογία γιατί αν είσαι εδώ, πάνω και από ποδοσφαιριστής επιπέδου Γιούβε, σημαίνει ότι είσαι επαγγελματίας και έχεις χαρακτήρα. Αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε μέρα».

1 σχόλιο:

  1. Ωραίος ρε Πάτρικ.
    Γιατι δεν την έδιωξες ομως ρε δικέ μου στο 92';;;
    Ακόμα το βλεπω στον υπνο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή