13 Σεπ 2016

Ντελ Πιέρο: Υπάρχει μεγάλη... έξαψη, θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα

Δύο πρώην μπιανκονέρι και ένας πρώην ροσονέρο δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στη Γιουβέντους, μία μέρα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της στο Champions League.

Οι Τζανλούκα Βιάλι, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Αντρέι Σεφτσένκο πέρασαν καλά σε μια εκδήλωση του club Golf που έχει ο Βιάλι μαζί με τον Μάσιμο Μάουρο (πρώην των Γιουβέντους και Νάπολι) και έκαναν ένα σχόλιο και για τους μπιανκονέρι, ενόψει της έναρξης του Champions League.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Η Γιούβε έχει μια πιο ευρωπαϊκή νοοτροπία πλέον, αξίζει τον σεβασμό των άλλων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης» είπε ο Βιάλι, για να προσθέσει ο Ντελ Πιέρο: «Τα τελευταία δύο χρόνια η Γιούβε άλλαξε αρκετά χάρη στις σημαντικές επενδύσεις που έκανε στις μεταγραφές. Υπάρχει μεγάλη... έξαψη, θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να πω, πάντως, ότι κάνει πολύ καλά ο Αλέγκρι και προσπαθεί να κρατήσει τους πάντες προσγειωμένους και να συνεχιστεί η δουλειά, μόνο έτσι μπορείς να νικήσεις. Το ξέρουν ότι είναι δυνατοί αλλά πρέπει να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια γιατί αυτό κάνει τη διαφορά».

Οσο για τον... Μιλανίστα Σεφτσένκο, είπε: «Η Γιουβέντους είναι σίγουρα μια σπουδαία ομάδα, με εμπειρία και στοχεύει στη νίκη».

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!! Συμφωνώ με τον Άλεξ! Σημασία έχει και ότι έχουμε και τον παίχτη που ξέρει πάρα πολύ καλά το πώς να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα, κάτι που μας έλειπε πάρα πολλά χρόνια! Αν μου επιτρέπετε να κάνω και μια παρατήρηση! Λέμε όλοι ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα! Αυτό που παρατηρώ όμως..και νομίζω θα το βλέπετε και όλοι σας είναι ότι τρώμε σχεδόν πάντα από ένα γκολ, χωρίς να μας πιέζει ο αντίπαλος! Ενώ δηλ. δε ``μυρίζει`` ότι θα φάμε γκολ, γίνεται μια σέντρα και στα καλά καθούμενα τρώμε ένα γκολ, Αυτό γίνεται στο ψηλό παιχνίδι μέχρι τώρα και νομίζω ότι πρέπει να διορθωθεί άμεσα... Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει κι εσείς!! FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άμυνα παρουσιάζει προβλήματα. Από τον τελικό με τη Μίλαν πέρσι έως τώρα, δεν έχουμε δεχτεί γκολ μόνο με τη Λάτσιο. Και είναι οι ίδιοι παίκτες βασικοί. Λογικά θα δέσουν και πάλι και θα πάμε σε κάποιο αμυντικό σερί του μηδέν. Συμφωνούμε, πάντως. Forza Juve!

      Διαγραφή