28 Σεπ 2016

Η Χουέστ Χαμ σκέφτεται να στείλει πίσω τον Τζάτζα: Για να τον πουλάει σε τέτοια ηλικία, κάποιος λόγος θα υπάρχει

Μπερδεμένο είναι το μέλλον του Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία.

Το μόνο σίγουρο, με τα ως τώρα δεδομένα, είναι ότι ο διεθνής φορ δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσει να φοράει αυτή της Γουέστ Χαμ...

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχουν προκαλέσει απογοήτευση, με τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους να κράζουν όχι μόνο τον Τζάτζα αλλά και τη διοίκηση επειδή προχώρησε στην απόκτηση του. Είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η ατάκα του Αγγλου προπονητή Χάρι Ρέντναπ: «Η Γιουβέντους είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι ξέρει να δουλεύει, είναι μια ομάδα που έχει ως στόχο να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Για να πουλάει, επομένως, έναν διεθνή φορ σε τέτοια ηλικία, κάποιος λόγος θα υπάρχει...».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Οπως και να έχει, τα σενάρια στα αγγλικά ΜΜΕ θέλουν την Γουέστ Χαμ να σκέφτεται ακόμη και να... επιστρέψει στη Γιούβε τον Τζάτζα τον Ιανουάριο ώστε να αποφύγει το να δώσει τα υπόλοιπα 25 εκατ. ευρώ (τα 5 θα τα δώσει όπως και να έχει) το καλοκαίρι. Ακόμη κι αν γίνει αυτό, όμως, πολύ δύσκολα ο Σιμόνε θα παραμείνει στο Τορίνο.

Τα ιταλικά ΜΜΕ δίνουν συνέχεια στα ρεπορτάζ των Αγγλων, υποστηρίζοντας ότι η Μίλαν δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για τον Τζάτζα και ότι είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στη Γιούβε, ειδικά από την στιγμή που θα μπουν οι Κινέζοι και θα έχουν τα λεφτά, για να τον αποκτήσουν. Για τους μπιανκονέρι, λογικά, δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν οι ροσονέρι δώσουν τα λεφτά που είναι να δώσει η Γουέστ Χαμ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου