13 Σεπ 2016

Ο Πίρλο επιβεβαίωσε πως έριξε πόρτα σε Μοράτι και Ιντερ

Ο Αντρέα Πίρλο «αποκάλυψε» τις σκέψεις του για την πώληση του Πόλ Πογκμπά και την απάντηση που έδωσε σε ιταλική ομάδα πέρυσι.

Ο Maestro συνεχίζει στις ΗΠΑ με τη New York City FC και μιλώντας στο Sky Italia αναφέρθηκε στη φετινή Serie A. «Παρακολουθώντας το από μακριά, το πρωτάθλημα μας δεν είναι τόσο κακό όσο πιστεύει κάποιος, αν και θα πρέπει να πω ότι πάμε να γίνουμε σαν το... γαλλικό. Η Γιουβέντους, με βάση τουλάχιστον τις μεταγραφές, είναι σε άλλο επίπεδο, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία», είναι η άποψη του Πίρλο, ο οποίος ρωτήθηκε για την πώληση του Πογκμπά.

«Οταν βλέπεις τους παίκτες που αποκτήθηκαν, καταλαβαίνεις ότι η πώληση του ήταν σωστή απόφαση. Μετά από αυτή την σπουδαία μεταγραφική καμπάνια της, η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει τα πάντα».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Από εκεί και πέρα, ο Πίρλο δεν έδειξε τόσο ενθουσιασμένος με την άφιξη των Κινέζων στις Μίλαν και Ιντερ, λέγοντας ότι θα προτιμούσε τους Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μάσιμο Μοράτι, για να επιβεβαιώσει στο φινάλε ότι οι νερατζούρι πέρυσι όντως του έκαναν πρόταση.

«Ναι, έγινε μια συζήτηση αλλά προτίμησα να μείνω στις ΗΠΑ. Είχα πάρει την απόφαση να κάνω αυτή την αλλαγή, να έρθω στις ΗΠΑ, δεν ήταν σωστό να επιστρέψω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου