30 Σεπ 2016

Ντάνι Αλβες: Η Γιουβέντους μια ταινία περιπέτειας

Για το Champions League, τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τις διαφορές του ιταλικού με το ισπανικό πρωτάθλημα μίλησε ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος προσπάθησε να «μεταφέρει» τη Γιουβέντους στο... σινεμά.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έκανε δηλώσεις στο Sky Italia ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Εμπολι αλλά τελικά η συζήτηση περιστράφηκε σε άλλα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνι Αλβες...

Για το Champions League: «Το Champions League είναι μια διοργάνωση πολύ ξεχωριστή και δύσκολη, μια διοργάνωση που για να την κατακτήσεις πρέπει να παίξεις πολύ πολύ καλά. Και όπως είπα όταν ήρθα εδώ, ήρθα στη Γιούβε για να ονειρευτώ με αυτή την ομάδα, η οποία είναι πολλά χρόνια που δεν έχει κατακτήσει το Champions League. Ηρθα εδώ για να προσφέρω όσο χρειαστεί, λίγο ή πολύ, με την εμπειρία μου ώστε αυτή η ομάδα να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική και να αυξήσει τις πιθανότητες της για κατάκτηση του Champions League».

Για το αν ο Ιγκουαΐν είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά: «Σίγουρα, το λένε οι αριθμοί αυτό αλλά δεν πρέπει να ρίξουμε πολύ βάρος πάνω σε έναν μόνο ποδοσφαιριστή. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ποντάρουμε μόνο στον Ιγκουαΐν, ο οποίος πάντως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σε ανεβάσει επίπεδο ως ομάδα».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το τι... είδος ταινίας θα ήταν η Γιουβέντους: «Θα ήταν μια ταινία περιπέτειας. Γιατί η περιπέτεια σημαίνει θέληση για βελτίωση. Ετσι είναι αυτή η Γιούβε, έχει θέληση για βελτίωση μέρα με τη μέρα».

Για τη διαφορά της Serie A σε σχέση με την Primera Division: «Για μένα το ποδόσφαιρο είναι ίδιο παντού. Η διαφορά ανάμεσα στο ισπανικό και το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι η τακτική οργάνωση, η οποία είναι πολύ πιο αυστηρή εδώ στην Ιταλία. Ολες οι ομάδες δουλεύουν πολύ αμυντικά και γι' αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Ο τρόπος παιχνιδιού μου έχει αλλάξει λίγο, πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός πλέον στο αμυντικό κομμάτι. Τόσα χρόνια έπαιζα σε άμυνα τεσσάρων, τώρα παίζω σε άμυνα τριών και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμοστώ και να βελτιωθώ κι άλλο. Είμαι παίκτης ομάδας, δουλεύω καλά και είμαι πάντα στη διάθεση των συμπαικτών μου και του προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου