16 Σεπ 2016

«Περιμένετε τον Αλέγκρι στη γωνία, όταν ο Κόντε αποκλείστηκε από Champions League και Europa δεν έγινε το ίδιο»

Ο Τζοβάνι Γκαλεόνε, μέντορας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων και έκανε μια σύγκριση με την αντιμετώπιση του Αντόνιο Κόντε.

Μέρος του Τύπου, με τη Gazzetta dello Sport μπροστά-μπροστά, άσκησε έντονη κριτική στον προπονητή για το 0-0 με τη Σεβίλλη. Κριτική που μοιάζει υπερβολική με δεδομένο ότι ήταν απλά το πρώτο ματς της σεζόν στο Champions League. Κριτική που έφερε το ξέσπασμα του Γκαλεόνε, ο οποίος είναι από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Αλέγκρι.

«Θυμάμαι όταν ο Κόντε αποκλείστηκε στον όμιλο του Champions League και μετά στο Europa League κόντρα σε ομάδες που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ότι κανείς στα ΜΜΕ δεν σκέφτηκε να τον κριτικάρει τόσο έντονα όσο κάνουν με τον Αλέγκρι. Ο Κόντε μπορεί να απολαμβάνει μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση από τον Τύπο, κανείς δεν τον κριτικάρει ποτέ, σε αντίθεση με τον Αλέγκρι που περιμένουν ένα άσχημο αποτέλεσμα για να ξεκινήσουν. Ξεχνώντας τα δύο σερί νταμπλ, τον τελικό του Champions League, τα τόσα ρεκόρ που έχει κάνει. Η Σεβίλλη, στο κάτω-κάτω, δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα αλλά αυτή που έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα Europa League. Ηρθε ισοπαλία στο πρώτο ματς, δεν είναι καταστροφή», είπε ο πρώην προπονητής στη Mediaset και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν ήταν βασικός αλλά μπήκε ως αλλαγή.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Ο Αλέγκρι ήθελε πάρα πολύ τον Πιάνιτς και τον είχε ζητήσει επίμονα από τη διοίκηση. Απολύτως σωστό, γιατί μιλάμε για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Για να τον άφησε, επομένως, εκτός 11άδας, θα είχε τους λόγους του. Τον έβαλε όταν η Σεβίλλη, που έπαιζε αμυντικά από το ξεκίνημα, είχε κουραστεί. Εξυπνη κίνηση, αν μία από τις ευκαιρίες είχε γίνει γκολ, όλοι θα έλεγαν τώρα πόσο έξυπνα χειρίστηκε το ματς ο Μαξ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου