16 Σεπ 2016

Μαρότα: Έχουν αλλάξει τα πράγματα, ο ρόλος μας είναι πλέον διαφορετικός

Ο Μπέπε Μαρότα βρέθηκε σε μια εκδήλωση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και μίλησε, όπως αναμενόταν, για τη Γιουβέντους.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, αναφερόμενος σε διάφορα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρότα...

Για την ισοπαλία με τη Σεβίλλη:
«Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, ξέρουμε ότι κάθε γύρος στο Champions League, κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες. Η συνολική εκτίμηση είναι θετική και αυτό αποδεικνύεται από τη βελτίωση του γκρουπ και από την ποιοτική ενίσχυση».

Για το... χώσιμο του Μαξ Αλέγκρι στους δημοσιογράφους λόγω του υπερβολικού ενθουσιασμού που δημιουργούν: «Ξέρουμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα, ικανή να πετύχει όλους τους στόχους της στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Ξέρουμε, επίσης, ότι ο ρόλος μας είναι διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα είμαστε μία από τις πιο δυνατές ομάδες. Αυτός ο ρόλος ως ένα από τα φαβορί, σίγουρα σημαίνει ότι οι αντίπαλοι μας αντιμετωπίζουν πλέον διαφορετικά και θα πρέπει να αποβάλουμε κάποιες ανησυχίες μας, θα πρέπει να αποβάλουμε το άγχος».

Για το αν μειώθηκε η διαφορά από τους άλλους μεγάλους της Ευρώπης: «Δεν ξέρω αν εξαλείψαμε τη διαφορά, θα πω μόνο ότι η Γιουβέντους σε αυτά τα χρόνια άλλαξε τον ρόλο της στο Champions League. Ημασταν αουτσάιντερ και σήμερα όλοι μας βλέπουν ως μία από τις ομάδες που μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτή η μεταμόρφωση ήρθε στο πέρασμα αυτών των χρόνων».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html


Για τη δήλωση του Αλβαρο Μοράτα ότι μπορεί μια μέρα να επιστρέψει στη Γιουβέντους:
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Ξέραμε ότι υπήρχε ο κίνδυνος να τον χάσουμε και δεν μας άρεσε. Η αγάπη του προς τη Γιούβε είναι μια σημαντική προϋπόθεση ώστε μια μέρα να επιστρέψει για έναν... μόνιμο γάμο».

Για το γεγονός ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι προτίμησε να παραμείνει μπιανκονέρο παρά τις προτάσεις από Αγγλία: «Αυτά τα χρόνια ήταν και είναι ευτυχισμένα για την ομάδα, άρα είναι ευτυχισμένοι και οι ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό οι ποδοσφαιριστές μας να αγαπάνε τη Γιουβέντους».

Για το αν ήταν σωστή απόφαση να απορριφθούν οι προτάσεις για τον Μάριο Λεμινά: «Δεχθήκαμε αρκετές προτάσεις για πολλούς ποδοσφαιριστές. Αρκετές από αυτές δεν δημοσιοποιήθηκαν γιατί αφορούσαν τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές μας».

Για το γεγονός ότι ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν εκτός 11άδας κόντρα στη Σεβίλλη:
«Για την 11άδα και τις αλλαγές ο αρμόδιος είναι ο Αλέγκρι και κάνει καλά τη δουλειά του. Από εκεί και πέρα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Νικάνε και οι 11, χάνουν και οι 11».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου