20 Σεπ 2016

Τι γράφουν Γάλλοι και Ρώσοι για Ματουιντί και Βίτσελ

Τα ονόματα των Μπλες Ματουιντί και Αξελ Βίτσελ εξακολουθούν να παίζουν για τη Γιουβέντους, κυρίως από Γάλλους και Ρώσους.

Μετά την ήττα από την Ιντερ στο Μιλάνο, τα ιταλικά ΜΜΕ ασχολούνται με τους μπιανκονέρι μόνο για να δώσουν συνέχεια στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Ρεπορτάζ για μεταγραφικά θέματα δεν υπάρχουν αλλά αυτό δεν ισχύει για άλλες χώρες. Οπως, για παράδειγμα, την Γαλλία και τη Ρωσία.

Εκεί, λοιπόν, εξακολουθούν να γράφουν για τη Γιούβε και τους Ματουιντί και Βίτσελ, αναφέροντας ότι δε θα πρέπει να αποκλειστεί κίνηση των μπιανκονέρι τον Ιανουάριο. Είναι γνωστό ότι και οι δύο θέλουν να έρθουν στο Τορίνο αλλά το θέμα είναι αν μπορεί αυτό να γίνει στο μέσο της σεζόν.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο Βίτσελ, για παράδειγμα, θα έχει και δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League αλλά είναι άγνωστο αν η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει έστω ένα μικρό ποσό στη Ζενίτ για να τον πάρει από τώρα ενώ μπορεί να τον αποκτήσει ελεύθερο το καλοκαίρι, μετά την συμπεριφορά των Ρώσων στην τελευταία μέρα του Αυγούστου.

Ο Ματουιντί, από την άλλη πλευρά, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League αλλά είναι παίκτης κλάσης και στο Τορίνο δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο κι ας μην παίζει Ευρώπη. Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα ήθελε να τον χάσει μέσα στη σεζόν η Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλείεται και κάποια... έκπληξη στο κέντρο, με παίκτη που θα μπορεί να παίξει στην Ευρώπη και το όνομα του δεν έχει ακουστεί προς το παρόν...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου