17 Σεπ 2016

«Ο πρώτος στόχος είναι το 6ο σερί πρωτάθλημα, το Champions League είναι κάτι διαφορετικό…»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για τους στόχους της Γιουβέντους αλλά κυρίως για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μετά το «Χ» με τη Σεβίλλη.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι απάντησε εκτεταμένα σε κάθε ερώτημα. Ας δούμε τι είπε, μεταξύ άλλων, και για τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Για όλο αυτό τον... θόρυβο που έγινε μετά το 0-0 με τη Σεβίλλη: «Πάντα ζητούσα και ζητάω ισορροπία, προσωπικά δεν έχω άγχος ή αγωνία, απλά χρειάζεται ισορροπία. Το ποδόσφαιρο σου δίνει πάντα τη δυνατότητα να επανορθώσεις άμεσα, οι δηλώσεις μου μετά τη Σεβίλλη έγιναν για να επαναφέρουν τους πάντες με τα πόδια στο έδαφος. Οι νίκες πρέπει, όπως πάντα, να κατακτηθούν στο γήπεδο, κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Είναι μεγάλο λάθος να υπάρχει η αίσθηση ότι η Γιουβέντους θα κατακτήσει εύκολα τους τίτλους».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Λογικό είναι να υπάρχουν απαιτήσεις, το θέμα είναι ότι με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, όλοι περίμεναν ότι με τη Σεβίλλη θα είμαστε μπροστά με 2-0 στο 20’. Δεν είναι τόσο απλό. Οπως και να έχει, η υποστήριξη των τιφόζι ήταν και είναι σημαντική για εμάς και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας, όπως κι αν πάει το ματς».

Για το πρωτάθλημα: «Ο πρώτος στόχος είναι το 6ο σερί scudetto, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και θα γραφτεί πραγματικά ιστορία. Το Champions League είναι κάτι διαφορετικό, είναι ένα τουρνουά στο οποίο, όταν έρχεται η ώρα των νοκ άουτ, μπορούν να κριθούν τα πάντα από μια λεπτομέρεια. Δεν πρέπει ποτέ να αποπροσανατολιστούμε, πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί όλοι θέλουν να σταματήσουν τη Γιουβέντους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου