22 Σεπ 2016

Σάρι: Θα μοιάζω με έναν προπονητή που κλαίγεται αλλά θα το πω, η Νάπολι θα πρέπει να επέμβει για τη διαιτησία

Η Νάπολι δεν έμεινε περισσότερες από τρεις μέρες στην κορυφή της Serie A και ο Μαουρίτσιο Σάρι ζήτησε την παρέμβαση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τη... διαιτησία.

Μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Ιντερ, οι παρτενοπέι πέρασαν στην 1η θέση, έστω για ένα βαθμό. Χθες βράδυ, όμως, έμειναν στο 0-0 στη Γένοβα και επέστρεψαν στη 2η και στο -1 από τους μπιανκονέρι.

Γεγονός που προκάλεσε νεύρα στον Σάρι, ο οποίος στάθηκε στη διαιτησία, αν και το σύνολο του ιταλικού Τύπου δεν θεώρησε ότι αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης για το ματς των Ναπολιτάνων με την Τζένοα.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Δεν μου αρέσει που θα το πω γιατί θα μοιάζω με έναν προπονητή που κλαίγεται αλλά η διοίκηση θα πρέπει να επέμβει γιατί υπάρχουν τρεις φάσεις που θα άλλαζαν το ματς. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να κάνουν λάθη όλοι, το θέμα είναι ότι όταν τα κάνουν οι προπονητές πάνε σπίτια τους. Υπήρχαν δύο πέναλτι για εμάς ενώ θα μπορούσε να δοθεί και μία κόκκινη στην Τζένοα. Θα ζητήσω από τον πρόεδρο να παρέμβει. Το πώς, θα το αποφασίσει ο ίδιος», ήταν η δήλωση του Σάρι μετά το 0-0 στη Γένοβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου