22 Σεπ 2016

Για τη νοοτροπία που δίνει πρωταθλήματα μίλησε ο Μπαρτσάλι

Η νίκη της Γιουβέντους επί της Κάλιαρι έγινε με τον τρόπο που έπρεπε, σε επίθεση και άμυνα, σύμφωνα με τον Αντρέα Μπαρτσάλι.

Οι μπιανκονέρι επέστρεψαν άμεσα στις νίκες και στην κορυφή μετά την ήττα στο Μιλάνο, με τον διεθνή αμυντικό να τονίζει πως όλα πήγαν όπως έπρεπε.

«Μπήκαμε στο γήπεδο με την κακία που έπρεπε, με θέληση να είμαστε από την αρχή επιθετικοί με τον αντίπαλο, κάτι που προφανώς μας έλειψε στον αγώνα με την Ιντερ. Ηταν καλό το ματς γιατί δώσαμε ένα σημάδι και στους εαυτούς μας: Αν μπαίνουμε στους αγώνες όπως πρέπει, μπορούμε να νικάμε και να το διασκεδάζουμε. Αν, αντιθέτως, τα θεωρούμε όλα εύκολα και δεδομένα, δεν θα πάμε πουθενά. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη αλλά ήταν μια καλή αντίδραση αυτό το 4-0 μετά την ήττα από την Ιντερ και συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο Μπαρτσάλι και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για το "μηδέν" στην άμυνα...

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι στην Ιταλία νικάει αυτός που έχει την καλύτερη άμυνα. Είναι πέντε χρόνια τώρα που την έχουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Απόψε, ειλικρινά, με το σκορ στο 3-0 στο τέλος του ημιχρόνου, αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Αυτή τη νοοτροπία είχαμε πάντα τα τελευταία χρόνια και αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να έχουμε όλοι μας και φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου