5 Σεπ 2016

«Η Ιντερ έδειξε μεγαλύτερη ζεστασιά στον Γκαμπιγκόλ, η Γιούβε έκανε απλά μια πρόταση»

Το λόγο που επέλεξε την Ιντερ και όχι τη Γιουβέντους, εξήγησε ο μάνατζερ του Γκαμπιγκόλ.

Μιλώντας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νερατζούρι, αφού ξεκαθάρισε πως υπήρχαν δύο προτάσεις από τις ιταλικές ομάδες, ο ατζέντης του Βραζιλιάνου είπε: «Η Γιουβέντους μας έκανε μια πρόταση και περίμενε την απάντησή μας. Κανείς δεν ήρθε να μιλήσει μαζί μας. Από την Ιντερ είδαμε περισσότερη ζεστασιά».

«Οι νέοι ιδιοκτήτες (τη Ιντερ) μας είπαν πως θέλουν να κάνουν την ομάδα και πάλι μεγάλη και πως ο Γκαμπιγκόλ θα είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του σχεδίου τους», συμπλήρωσε.

Βέβαια, ο κύριος Ριμπέιρο δεν ανέφερε πουθενά στις παραπάνω δηλώσεις πως η Ιντερ πρόσφερε περισσότερα χρήματα και οι τρεις «μέτοχοι» του Γακμπιγκόλ ( η Σάντος, η οικογένειά του και μια εταιρεία) ήθελαν να πάρουν από το deal όσα περισσότερα γίνεται.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

3 σχόλια:

  1. Η Ίντερ πρόσφερε και παραπάνω ζεστασιά και παραπάνω λεφτά γιατί τον ήθελε πραγματικά! Η Γιούβε πιστεύω αν τον ήθελε τόσο πολύ θα τον έπαιρνε! Ας ελπίσουμε να μη βγει ο νέος Ρονάλντο ,τον αποκαλούμενο ως ``φαινόμενο`` εννοώ της δεκαετίας του `90

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το ελπίσουμε, για να μη κτυπάμε το κεφάλι, αλλά πιστεύω ο Πιάτσα θα ανέβει πολύ.

      Διαγραφή
  2. Μόνο ζεστασιά θα δείτε απο την ιντερ, γιατί αν περιμένετε να δείτε και τίποτα τίτλους θα περάσουν πολλά χρονια εεε συγνώμη αιώνες ήθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή