10 Σεπ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Γιουβέντους-Σασουόλο

Με το 2Χ2, η Γιουβέντους φιλοξενεί στο Τορίνο τη Σασουόλο που έχει έρθει με μία σημαντική απώλεια.

Ο Ντομένικο Μπεράρντι, ο πιο επικίνδυνος παίκτης της δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, κάτι που κάνει ευκολότερη τη δουλειά της άμυνας των μπιανκονέρι.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναμένεται να ρίξει από την αρχή τον Ιγκουαΐν και τον Πιάνιτς, πράγμα που σημαίνει πως αμφότεροι θα θελήσουν ν’ αποδείξουν πράγματα. Η Γιουβέντους είναι φυσικά το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης και θέλει να συνεχίσει το σερί και να πάει με επιτυχία στην πρεμιέρα του Champions League.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο άσσος δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό λόγω της μικρής απόδοσης. Θα επιλέξουμε δύο σημεία του αγώνα που δίνουν στους παίκτες του στοιχήματος καλύτερα ποσοστά. Το πρώτο είναι Over (περισσότερα από δύο γκολ) που αν βγει το παιχνίδι της Γιούβε μπορεί να έρθει και χωρίς να χρειαστεί να πετύχει γκολ η Σασουόλο.

Η δεύτερη πρόταση του forzajuve.gr έχει να κάνει με το σκορ της αναμέτρησης. Στο Ολίμπικο, τη 2η αγωνιστική, οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας κράτησαν το «μηδέν» για πρώτη φορά φέτος σε φιλικό ή επίσημο ματς. Ποντάρουμε πως η Γιουβέντους δε θα δεχθεί γκολ, οπότε, με γνώμονα το Over, στοιχηματίζουμε για σοκρ το 3-0.

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

3 σχόλια:

  1. Συνδιασμενο άσο-οβερ νομίζω δίνει την καλύτερη απόδοση και αρκετά σιγουρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω νομιζω οτι το ματς θα ειναι κλειστο και η Γιουβε θα κανει το 3χ3 με το επαγγελματικο 1-0 στο δευτερο ημηχρονο.Οπως και να εχει παντως forza juve.

    ΑπάντησηΔιαγραφή