23 Σεπ 2016

Ο Αλέγκρι βλέπει τον Πιάνιτς σε ρόλο κλασικού 10αριού

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά όπως φαίνεται πλέον κερδίζει συνεχώς έδαφος και είναι βασικό στέλεχος της Γιουβέντους.

Στο πρόσωπο του Βόσνιου, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βλέπει τον ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει ολοκληρωτικά την οργάνωση του παιχνιδιού των μπιανοκνέρι.

«Χρειάζεται χρόνος», είπε ο Μαξ και πρόσθεσε: «ας μην προσποιούμαστε, ο Πιάνιτς μπορεί να αντικαταστήσει τον Πογμπά, αν και πρόκειται για δύο παίκτες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ο αλενατόρε της Γιούβε δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη και τον προορίζει σε ένα ρόλο κλασικού 10αριού, προσφέροντας παράλληλα τη λύση για να «ξεμπλοκάρει» ο Πάουλο Ντιμπάλα που είναι φανερό πως έχει αναλάβει τις πρώτες αγωνιστικές περισσότερο δημιουργικό ρόλο.

Από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, φαίνεται αυτό που λέει ο Αλέγκρι, πως ο Πιάνιτς χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αλλά φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αν και δεν έχει κάνει το σούπερ ματς, τα στοιχεία που έχει δείξει είναι αρκετά καλά και στην περίπτωσή του, ο χρόνος είναι σύμμαχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου