15 Σεπ 2016

Έντονη κριτική στον Αλέγκρι από την Gazzetta, τι γράφουν οι ιταλικές εφημερίδες

Ας δούμε πώς υποδέχθηκαν οι ιταλικές εφημερίδες το 0-0 κόντρα στη Σεβίλλη, με το οποίο μπήκε στο φετινό Champions League η Γιουβέντους.

Οι Tuttosport και Corriere dello Sport στέκονται βασικά στο γεγονός ότι οι μπιανκονέρι είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη ενώ η Gazzetta dello Sport εστιάζει και στις επιλογές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ειδικά στο γεγονός ότι ο Μίραλεμ Πιάνιτς ήταν στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή στο 68’.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Ας δούμε τι γράφουν στα σημερινά πρωτοσέλιδα τους...

Tuttosport: «Τι θυμός! Γιούβε όμορφη και άτυχη. Η Σεβίλλη δεν σούταρε ποτέ προς την εστία, το οριζόντιο δοκάρι αρνήθηκε το γκολ στον Ιγκουαΐν, μετά οι αποκρούσεις του Ισπανού τερματοφύλακα σταμάτησαν τους μπιανκονέρι».

Gazzetta dello Sport: «Λίγο χαρούμενοι (παίζει με το allegri). Champions: Η Γιούβε στην Ευρώπη δεν έλαμψε, 0-0 με τη Σεβίλλη. Ο Πιάνιτς μπήκε αργά: Ο προπονητής "κατηγορήθηκε" και εκνευρίστηκε. Πολλή ποιότητα για πολλή ώρα στον πάγκο και προβλέψιμη πολιορκία. Το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε τον Ιγουαΐν. Μαξ: "Τώρα χρειάζεται ταπεινότητα"».

Corriere dello Sport:
«Γιούβε άξιζες περισσότερα. Κυριαρχία επί της Σεβίλλης αλλά έλειψε το γκολ. Ενα οριζόντιο δοκάρι του Ιγουαΐν, πολλές ευκαιρίες, μεγάλες επεμβάσης του Σέρζιο Ρίκο: Αντεξε το τείχος των Ανδαλουσιανών. Πέναλτι στο τέλος στον Πιάτσα (0-0)».

5 σχόλια:

  1. Ο αλεγκρι εχθες το μονο λαθος που εκανε ηταν οτι δεν ξεκινησε με βασικο τον μαντζουκιτς που κατα τη γνωμη κ απο τοις ευκαιριες που καναμε ενα γκολ θα το εκανε.στο θεμα του αξονα απλα δεν εκαναν καλο παιχνιδι asamoah k lemina ετσι ειναι ομως αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια..το αποτέλεσμα μετράει... Ο Α λέκρι δε μπόρεσε με τ φετινή ομάδα να κερδίσει τη Σεβίλη στο στάντιουμ.. κάτι που έκανε πέρσι όταν η Σεβίλη είχε καλύτερη ομάδα.. Έχει καταρρακώσει τη ψυχολογία του Πιάνιτς.., βάζοντας σε τέτοιυς αγώνες βασικό ένα πιτσιρίκι και στο 1/4 της τιμής του..και μερτά από έναν πολύ καλό αγώνα του Σαββάτου που έκανε ο πάιχτης! Με τέτοιν τρόπο παιχνιδιού δε δικαιούσαι να κερδίσεις περιμένοτας το λάθος του αντιπάλου.. Αυτά τα έλεηα ΄πριν τον αγώνα, και δυστυχώς δικαιώθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος φιλε, δε μπορει να παιρνει τη θεση του Πιανιτς κανενας Λεμινα. εξαλλου με 2-3 ενεργειες σε λιγα λεπτα απεδειξε το ποσο λαθος ειχε ο Αλεγκρι να μην τον ξεκινησει. να ο ενας παικταρας το καλοκαιρι, να ο αλλος, τι να τους κανεις στον παγκο?

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός φίλε μου..και να πω και κάτι αλλλο που θέλω..έχω κουραστεί με αυτό το 5-3-2..δηλαδή γοα όνομα του θεού..¨Εχουμε γίνει εντελώς προβλέψιμοι...κλέιδωσαν τα back και τον dybala και δεν μπορούσαμε να περάσπυμε από το κέντρο.τ παιχνίδι κατακτάει βαρετό και ο allegri μου φαίνεται πολύ επίμονος σ ε΄να συστημα που δεν μπορείς πλέον να ανταγωνιστείς τις μεγάλες bracelona - bayern-real.Γιατί δεν φυρνάει σε 4-3-3 με khedria pjanic lemina κεντρο κ dybala higuain pjaca h quadrado στα extreme

      Διαγραφή
    3. Και γω έχω κουραστεί με το 5-3-2. Αλλά με την αλλαγή προπονητή και πάλι με ίδιο σύστημα,ίσως να ναι τελικά επιμονή της διοίκησης???

      Διαγραφή