31 Οκτ 2016

Η απόφαση που πήρε ο Κόντε ως ένδειξη σεβασμού προς τη Γιουβέντους

Στη συνέντευξη του στο Sky Italia ο Αντόνιο Κόντε μάλλον παραδέχθηκε, με έμμεσο τρόπο, μια πρόταση που φημολογείται ότι είχε δεχθεί τον Μάιο του 2014.

Μετά τα όσα είπε για την ποδοσφαιρική καριέρα του στη Γιουβέντους και έπειτα για την προπονητική, η συνέντευξη προχώρησε στο κεφάλαιο εθνική Ιταλίας. Και εκεί, εξηγώντας αρχικά την απόφαση του να πει «ναι» στην πρόταση της Ομοσπονδίας το καλοκαίρι του 2014, ο Κόντε είπε και μια ατάκα με ενδιαφέρον:

«Η απόφαση μου να πάω στην εθνική Ιταλίας αποτελούσε και μια ένδειξη σεβασμού προς τη Γιουβέντους».


Τι ακριβώς εννοούσε, το ξέρει μόνο ο ίδιος. Μάλλον δεν είναι λάθος, όμως, να σκεφτεί κάποιος ότι ο Κόντε ουσιαστικά είπε με πλάγιο τρόπο ότι όντως τον Μάιο του 2014 του είχε γίνει πρόταση από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη Μίλαν.

Ο ίδιος, όμως, προτίμησε την εθνική, αποφεύγοντας έτσι να τεθεί αντίπαλος της Γιούβε, ειδικά αμέσως μετά την αποχώρηση του από αυτή.

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΣΕ ΑΚΡΙΒΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ..ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ;.. ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΧΑΧΑ!!! ΓΕΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ..., ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όΌπως ο Ιμπραίμοβιτς, θα υπάρξουν και πολλοί Κόντηδες, Βιντάλιδες, Πογκμπάδες, που από μέσα τους θα παρακαλάνε να επιστρέψουν... Το μήνυμα που πρέπει να περάσει η Γιούβε είναι πως όποιος φεύγει με τη θέλησή του για κάτι καλύτερο, όπως λέει, δεν ξαναεπιστρέφει στην ομάδα.. , ``τον κώλο του να βαράει`` που λέμε..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (συνεχεια από πριν0 ..α να μηνξεχάσουμε και το Μορατάκι, που ναι μεν ανώριμος.., αλλά λόγω ανωριμότητας δεν κάνει και αντρικες δηλωσεις..και κραταει..εστω τα προσχηματα... (π.χ. η άλλη γκομενα μ αρεσει πιο πολύ,αυτη ηταν πάντα το ονειρό μου.., αλλά αν δε μου καθεται όπως θελω, καλη ηταν και η προηγουμενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε για τον Μορατα το ξέραμε όλοι οτι ήταν οπαδός της Ρεαλ και ότι ήθελε να επιστρέψει εκεί από την αρχή που είχε έρθει στη Γιουβε. Εμένα προσωπικά μου άρεσε σαν παίχτης και πιστεύω πως κύριος ήρθε και κύριος έφυγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλικαρια μην ξεχνάτε ποτέ το παρελθόν. Ο Κοντε θα ξανακαθισει στον πάγκο της Juve και γιατί είναι πορωμενος γιουβεντινος και γιατί μόνο καλό μας εκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή