20 Οκτ 2016

Όρκο αιώνιας πίστης στη Γιουβέντους έδωσε ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε σε γαλλικό περιοδικό και δεσμεύτηκε για χρόνια με τη Γιουβέντους, λέγοντας πως το κλαμπ θα αποφασίσει για το κοινό τους μέλλον.

Ο Αργεντίνος άσος έκανε δηλώσεις στο So Foot Club και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και το μέλλον του.

Και αυτό που είπε ο Ντιμπάλα, αναφερόμενος και σε φήμες για μια αρνητική απάντηση στα 90 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα, είναι ότι η Γιουβέντους είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον του αφού αυτός δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από τους μπιανκονέρι.

Με λίγα λόγια, μόνο αν αποφασίσει να τον πουλήσει η Γιούβε κάποια στιγμή, θα φύγει από το Τορίνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιμπάλα...

Για το μυστικό της Γιουβέντους: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με τεράστια προσωπικότητα όπως ο Μπουφόν, ο Κιελίνι, ο Μπονούτσι, αλλά πάνω από όλα υπάρχει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών υψηλότατου επιπέδου. Υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση».


Για το Champions League: «Η ομάδα είναι ακόμη πιο γεμάτη, ενισχυθήκαμε σημαντικά σε κάθε γραμμή. Επομένως, ναι, στοχεύουμε στην κατάκτηση του. Γιατί να μην το κάνουμε; Θα ήταν πανέμορφο, υπέροχο προφανώς να τα καταφέρουμε. Αυτό που θα με έκανε πραγματικά τρελό από χαρά, όμως, θα είναι το να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Αργεντινής».

Για το Νο 21: «Οταν ήρθα, ο Πίρλο αποχωρούσε και το Νο 21 ήταν ελεύθερο, οπότε επέλεξα να το πάρω. Πάντα είχα το Νο 9 αλλά ήταν ήδη του Μοράτα. Ετσι, είπα στον εαυτό μου όταν θα ήταν μια καλή δοκιμή για την προσωπικότητα μου και το θάρρος μου το να πάρω το Νο 21. Και με δεδομένο ότι τα πήγα πολύ καλή πέρυσι, αποφάσισα να το διατηρήσω».

Για τον Ιγκουαΐν: «Είναι φανταστικό το γεγονός ότι ήρθε στη Γιούβε. Ο Γκονσάλο είναι ένας εκπληκτικός σκόρερ και πραγματικά αισθάνομαι ότι είναι τιμή μου το γεγονός ότι παίζω δίπλα του και είμαστε το επιθετικό δίδυμο της Γιούβε».

Για το μέλλον του: «Κάποιοι λένε ότι η Γιουβέντους αρνήθηκε 90 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα για μένα. Αν όντως έγινε αυτό, σημαίνει ότι είναι πραγματικά ικανοποιημένοι από μένα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαριστήσω τη Γιούβε γιατί έχει αποφασίσει να ποντάρει πάνω μου για το μέλλον, γιατί είναι δύσκολο να πεις "όχι" σε τέτοιες προτάσεις. Είμαι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους, είμαι σε ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ του κόσμου, όλα καλά επομένως. Αν είναι να φύγω μια μέρα, θα ήταν μόνο για το καλό του κλαμπ και όχι για το δικό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου