10 Οκτ 2016

Το νέο σύστημα που ετοιμάζει ο Αλέγκρι και αυτοί που θα το εφαρμόσουν

Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που σκέφτεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο Μαξ έχει πει ότι η Γιουβέντους θα αλλάξει σύστημα κατά τη διάρκεια της σεζόν και οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να μαντέψουν πότε θα γίνει αυτό και ποιο θα είναι το νέο σύστημα. Η Gazzetta dello Sport, πάντως, εμφανίζεται σίγουρη ότι η αλλαγή είναι κοντά και μάλιστα υποστηρίζει ότι η νέα διάταξη θα είναι αυτή του 4-2-3-1.

Ο λόγος για αυτό, σύμφωνα με όσα γράφει στο σχετικό της θέμα η εφημερίδα, είναι ότι ο Αλέγκρι θέλει να εκμεταλλευτεί στο 100% τον Ιγκουαΐν και τους άλλους επιθετικογενείς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Συγκεκριμένα, η GdS γράφει ότι στο 4-2-3-1, οι δύο του κέντρου θα είναι οι Μαρκίζιο και Κεντίρα ενώ για την τριάδα πίσω από τον Pipita υπάρχουν δύο ενδεχόμενα...


Το πρώτο είναι να αγωνίζεται αριστερά ο Πιάτσα, δεξιά ο Κουαδράδο και ο Ντιμπάλα ακριβώς πίσω από τον Γκονσάλο. Το άλλο είναι να πάει αριστερά ο Ντιμπάλα, δεξιά ο Κουαδράδο και πίσω από τον Ιγκουαΐν ο Πιάνιτς. Για την ακρίβεια, το δεύτερο θεωρείται πιο πιθανό αφού δεν γίνεται να μείνει εκτός 11άδας ο Βόσνιος, για τον οποίο ο Αλέγκρι έχει πει ότι είναι εκπληκτικός όταν αγωνίζεται κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου