10 Οκτ 2016

Οι δύο αγάπες του Μαρκίζιο που τον στήριξαν στα δύσκολα

Στις δύο αγάπες του Κλαούντιο Μαρκίζιο που τον βοήθησαν όλους αυτούς τους μήνες της αποθεραπείας, αναφέρθηκε ο πατέρας του.

Μετά από έξι δύσκολους μήνες λόγω της ρήξης χιαστού τον περασμένο Απρίλιο, ο Principino απέχει κάτι μέρες από την επιστροφή του στη δράση και ο πατέρας του, Αντόνιο Μαρκίζιο, μίλησε στην Tuttosport για αυτό το εξάμηνο...

«Ηταν η πιο άσχημη περίοδος στη ζωή του γιου μου αλλά ευτυχώς έχει σχεδόν περάσει πλέον. Δύο αγάπες τον βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτούς τους έξι μήνες. Η μία είναι η σύζυγος του, η Ρομπέρτα, η οποία έπαιξε τεράστιο ρόλο. Η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι η Γιουβέντους. Κάθε φορά που επισκεπτόμουν τον Κλαούντιο, τον έβλεπε να κάνει τις ασκήσεις που του είχαν δώσει οι γιατροί», είπε αρχικά ο πατέρας του άσου της Γιούβε και συνέχισε...


«Οι συμπαίκτες του ήταν φανταστικοί όλο αυτό το διάστημα. Κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να καταλάβεις πόσο σπουδαίο και δεμένο είναι ένα γκρουπ. Οταν η Γιουβέντους χάνει, ο θυμός του Κλαούντιο είναι διπλός: Τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως οπαδός. Εχω μάθει πλέον και δεν του τηλεφωνώ για δύο μέρες μετά από ένα κακό αποτέλεσμα».

Από εκεί και πέρα, είπε ότι «τώρα προπονείται με την ομάδα αλλά χρειάζεται υπομονή, είναι ένα θέμα το να επιστρέψεις στη δράση αλλά είναι ένα άλλο το να βρεις και πάλι την φόρμα σου», για να καταλήξει σχετικά με το ποιοι από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έχουν εντυπωσιάσει τον Κλαούντιο: «Ο Ιγκουαΐν, όπως μου είπε, είναι πραγματικά πολύ δυνατός και έχει εντυπωσιαστεί από τον Πιάτσα. Ο Κλαούντιο έχει το όνειρο του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Και μετά, υπάρχει και αυτό το κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου