30 Οκτ 2016

Την ώρα που ο μάνατζερ του Βεράτι προειδοποιεί πως ο παίκτης σκέφτεται να φύγει από την Παρί, η Ιντερ κάνει επαφή

Το μέλλον του Μάρκο Βεράτι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αβέβαιο περισσότερο από ποτέ.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένος από την εξέλιξη της ομάδας του. Με απλά λόγια, νιώθει πως έχει πιάσει ταβάνι στο Παρίσι.

Τα τελευταία ρεπορτάζ μιλούν, επίσης, για κακή σχέση με τον προπονητή του και μια ανακατωσούρα που υπάρχει στα αποδυτήρια, με την ευθύνη να πέφτει στον Βεράτι. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως δύσκολα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.


Ο Βεράτι που δηλώνει Γιουβεντίνος έχει απασχολήσει και την ομάδα του Τορίνο και μάλιστα ένα ρεπορτάζ του Αυγούστου ανέφερε πως οι μπιανκονέρι δουλεύουν ήδη τη μεταγραφή του.

Σήμερα, η εφημερίδα Le Parisien υποστηρίζει πως η Ιντερ έστειλε ανθρώπους της για να συναντηθούν με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του παρουσιάζεται επιθετικός μιλώντας στη Rai.

«Τα γαλλικά ΜΜΕ θα πρέπει να ευχαριστούν που ο Βεράτι αγωνίζεται εδώ. Δεν είναι μόνο αυτοί που τον κατακρίνουν. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, πραγματικά θα τους αφήσει», είπε.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Το οτι η Γιουβε χρειαζεται ποιοτικο μεσο το εχουμε τονισει αρκετες φορες.
    Ο Βερατι ειναι υποστηρικτης της Γιουβε,εχει παραστασεις και θεωρω οτι ειναι μια ιδανικη περιπτωση,αν και θεωρω οτι με την παρουσια των Πιανιτς,Μαρκιζιο ισως χρειαζεται ενας πιο προωθημενος επιτελικος οπως ειναι ο Ισκο ο οποιος ενδιεφερε το καλοκαιρι τον Αλεγκρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι... όχι...ο βεραττι είναι ότι πρέπει...γιουβεντινος,ιταλος,ποιοτικος πολύ,σε ιδανική ηλικία....ε φέρτε τον αύριο please... μόνο αυτό το κομμάτι του παζλ λείπει μόνο

      Διαγραφή