2 Οκτ 2016

Τη συνεργασία με τον Ιγκουαΐν ανέλυσε ο Ντιμπάλα

Ολο χαμόγελα ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα μετά το ματς στο Εμπολι, τόσο για το δικό του γκολ όσο και για τη συνεργασία του με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν αλλά και το «μηδέν» παθητικό ξανά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος στις δηλώσεις του...

Για το γκολ του και τη συνεργασία με τον Ιγκουαΐν: «Ναι, το χρειαζόμουν αυτό το γκολ στο πρωτάθλημα, μετά το γκολ στο Ζάγκρεμπ ξεμπλόκαρα. Αν θα μιλάμε με τον Ιγκουαΐν για αυτά τα γκολ και κατά τη διάρκεια της πτήσης για Αργεντινή; Ναι, σίγουρα, πάντα μιλάμε, πάντα είμαστε μαζί, πάμε μαζί στην προπόνηση, μοιραζόμαστε πολλά πράγματα και μιλάμε πολύ για ποδόσφαιρο. Σε κάποια ματς μπορεί να βρεθούμε με τη μία, σε κάποια άλλη μπορεί να είναι πιο δύσκολο. Σήμερα βρήκαμε τους χώρους, κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν πιο κλειστό το ματς, σήμερα η Εμπολι άφηνε χώρους και από εκεί και πέρα ήταν εύκολο για εμάς».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για το γεγονός ότι η Γιουβέντους κράτησε πάλι το «μηδέν» πίσω: «Τρεις σερί εκτός έδρας νίκες χωρίς να δεχθούμε γκολ (Παλέρμο, Ζάγκρεμπ, Εμπολι), είναι πολύ σημαντικό αυτό, για την αυτοπεποίθηση μας ως ομάδα. Είπαμε πριν το ματς ότι πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο, να νικάμε χωρίς να δεχόμαστε γκολ και το κάναμε όπως έπρεπε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου