24 Οκτ 2016

Η Γιουβέντους δεν «ταΐζει» τον Ιγκουαΐν και ο Αργεντίνος σκοράρει μόνος του και όχι μέσω του συνολικού παιχνιδιού

Η τροφοδοσία του Γκονσάλο Ιγκουαΐν έρχεται σε πρώτο πλάνο πλέον στη Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος είναι ο πρώτος σκόρερ των μπιανκονέρι με 7 γκολ (έξι στο πρωτάθλημα και ένα στο Champions League) αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.

Ή μάλλον σημαίνει ότι ο Ιγκουαΐν είναι τέτοιας κλάσης φορ, που μπορεί να κάνει γκολ ακόμη κι αν δεν έχει βοήθεια από την ομάδα. Γιατί προς το παρόν δεν έχει.

Σε όλα τα Μέσα στα οποία μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά τη λήξη του αγώνα με την Μίλαν, τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα να ψάχνει περισσότερο τον Πιπίτα. Θα πρέπει να μπει στο παιχνίδι περισσότερο, να φτάνουν σε αυτόν οι μπαλιές που πρέπει να φτάνουν ώστε να εκτελέσει.


Αν η Γιουβέντους «τάιζε» όπως πρέπει τον σέντερ φορ της και αυτός δεν τα έβαζε, η ευθύνη θα ήταν δική του. Εδώ, όμως, το πρόβλημα είναι διαφορετικό: Ο σέντερ φορ σκοράρει μόνος του αλλά όχι μέσω του παιχνιδιού της ομάδας και αυτό στο Μιλάνο φάνηκε αρκετά.
Γι' αυτό, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, θα γίνει προτεραιότητα για τη Γιουβέντους πλέον, στην καθημερινή της δουλειά, το πώς θα γίνει πιο εύκολη η ζωή του Ιγκουαΐν στην επίθεση. Για να κάνει με τη σειρά του αυτός πιο εύκολη τη ζωή της ομάδας με τα γκολ του.

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να διαψευστω αλλά η συνεργασία Ντιμπαλα Ιγκουαιν δεν τραβάει...
    Φταίει ότι ο μικρός γυρνάει συχνά πίσω για να κάνει παιχνίδι; Για να δούμε. Ο Ιγκουαιν το είπε πως τον θέλει πιο κοντά του.

    Bianconero83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙΝ Ο ΠΙΑΝΙΤΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗςΕ, ΓΙΑ ΔΕΚΑΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΝΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΙΖΙΟ.., ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ.., ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΑΝΙΤΣ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΜΗ.. Ο ΙΓΟΥΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ..

      Διαγραφή