2 Οκτ 2016

Ερνάνες: Οταν όλοι με αμφισβητούσαν, οι συμπαίκτες μου με βοηθούσαν και νομίζω πως έχω βελτιωθεί

Ο Ερνάνες ήταν ακόμη μία φορά θετικός αγωνιζόμενος μπροστά από την άμυνα και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνεχή βελτίωση του και τη βοήθεια που είχε και έχει από όλους στην ομάδα.

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ αλλά τις χάσαμε. Στο δεύτερο ξεμπλοκάραμε το ματς. Ημασταν καλοί, ο προπονητής μας λέει πάντα ότι τα ματς διαρκούν περισσότερο από 90 λεπτά. Πρέπει να παραμείνουμε... ψυχροί και με αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει καθιερωθεί πλέον να αγωνίζεται, όταν αγωνίζεται, μπροστά από την άμυνα: «Ναι, τώρα μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση. Προπονήθηκα πολύ από την περσινή σεζόν για να παίξω εκεί. Εμαθα τους... μηχανισμούς και τους έχω πάντα στο μυαλό μου. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και από εκεί και πέρα, μπροστά έχουμε... δολοφόνους. Ο Αλέγκρι με έχει βοηθήσει πολύ και είμαι ευτυχισμένος που παρέμεινα στη Γιουβέντους. Ευχαριστώ τον Θεό, στοχεύω στο μάξιμουμ και μόνο εδώ, στη Γιούβε, μπορώ να το πετύχω αυτό. Οταν όλοι με αμφισβητούσαν, οι συμπαίκτες μου με βοηθούσαν και νομίζω πως έχω βελτιωθεί αρκετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου