30 Οκτ 2016

Η κίνηση των οπαδών στον Τζακερίνι που δείχνει κάτι πολύ σημαντικό

Οι οπαδοί της Γιουβέντους απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι δεν ξεχνάνε όποιον προσφέρει, ανεξάρτητα από την αξία του.

Το έχουμε δει με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα, με τον Αλεσάντρο Μάτρι, με τον Σιμόνε Παντοΐν και τώρα και με τον Εμανουέλε Τζακερίνι.

Την ώρα που μπήκε αλλαγή χθες βράδυ αντί του Λορέντσο Ινσίνιε και με το σκορ στο 1-1, ο «Τζακ» εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα του Juventus Stadium.


Και το πήρε αυτό το χειροκρότημα επειδή πρόσφερε κι αυτός στο να κατακτηθούν τα πρώτα δύο από τα πέντε -και μακάρι να γίνουν έξι- σερί πρωταθλήματα που έχουν πάρει οι μπιανκονέρι.

Και αφού πρόσφερε, κατάλαβε κι αυτός χθες, αν και φορούσε τη φανέλα της Νάπολι, το πόσο τίμια είναι η κρίση του Γιουβεντίνου απέναντι σε όποιον έχει φορέσει αυτή τη φανέλα.

2 σχόλια:

  1. Οι οπαδοί της Γιουβέντους απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι δεν ξεχνάνε όποιον προσφέρει ακόμη κι αν αυτός έχει προκαλέσει θα συμπλήρωνα (όπως στις περιπτώσεις Βιδάλ και Πάουλο Σόουζα).

    Πιστεύετε αν και εφόσον αγωνιστεί και είναι το τελευταίο παιχνίδι ως αντίπαλος στο Juventus Stadium θα χειροκροτηθεί ο Τόττι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, οι Ιταλοί κάνουν κάτι τέτοια «κουφά». Ο Τότι είναι «εχθρός» αλλά αν έφτανε η στιγμή που λες, ίσως και να τον χειροκροτούσαν. Δεν έχουν πρόβλημα να το κάνουν αν το νιώθουν. Οχι η curva όμως αλλά από το υπόλοιπο γήπεδο.

      Το γεγονός πως έμεινε πιστός σε μια ομάδα, όπως για εμάς ο Αλεξ ή ο Τζίτζι, τους ανγνωρίζεται. Οπότε, ναι, μάλλον θα το έκαναν.

      Forza Juve!

      Διαγραφή