10 Οκτ 2016

Στη Γιουβέντους δεν ξεχνούν μια συγκεκριμένη ατάκα του Κομάν αλλά θεωρούν πως ό,τι κι αν γίνει θα βγουν κερδισμένοι

Χωρίς άγχος περιμένει η Γιουβέντους την οριστική απόφαση της Μπάγερν Μονάχου για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα σε Γερμανία και Γαλλία, σύμφωνα με τα οποία οι Βαυαροί κάνουν δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το αν θα πρέπει ή όχι να δώσουν τα 21 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον 20χρονο Γάλλο.

Στο Τορίνο δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο παρά να περιμένουν την απόφαση της Μπάγερν και η αλήθεια είναι ότι την περιμένουν χωρίς άγχος. Και ο λόγος είναι απλός: Η Γιουβέντους, όπως και να έχει, θα βγει κερδισμένη από αυτή την υπόθεση.


Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί, αν όντως η Μπάγερν δεν αγοράσει τον Κομάν, τα πράγματα θα έχουν ως εξής για τους μπιανκονέρι: Ή θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και θα είναι μέλος της ομάδας δίνοντας τακτικές λύσεις ή θα πουληθεί στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα (ο οποίος πίστευε πολύ στον Κομάν στην περσινή Μπάγερν) για περισσότερα λεφτά από τα 21 που είναι να δώσουν οι Γερμανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι με διάφορες δηλώσεις του, ο Κομάν εξέφραζε την χαρά του για το γεγονός ότι είναι στην Μπάγερν και όχι στη Γιούβε και αυτό, όπως γράφουν και οι Ιταλοί, δεν έχει ξεχαστεί πλήρως από κανέναν...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου