10 Οκτ 2016

Μαραντόνα: Ο Τζάνι Ανιέλι με… φλέρταρε όπως φλερτάρεις μια γυναίκα

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μίλησε για την μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν αλλά και για το πώς τον φλέρταρε... σαν να ήταν γυναίκα ο Τζάνι Ανιέλι.

Ο Αργεντίνος είναι στη Ρώμη αυτές τις ημέρες για ένα φιλικό φιλανθρωπικού σκοπού και σε δηλώσεις του τοποθετήθηκε για την μεταγραφή του Ιγκουαΐν από τη Νάπολι στη Γιουβέντους, αποφεύγοντας να τον κατηγορήσει.

«Ως οπαδός της Νάπολι, λυπήθηκα για το γεγονός ότι ο Γκονσάλο έφυγε για να πάει στη Γιουβέντους, έναν αντίπαλο μας. Δεν μπορείς, όμως, να κατηγορήσεις τον παίκτη. Ο ποδοσφαιριστής έχει τις ευθύνες του αλλά οι ένοχοι είναι πάντα οι επιχειρηματίες. Κανείς δεν σκέφτεται τους οπαδούς. Είναι κρίμα που η FIFA επιμένει να αγνοεί αυτά τα πράγματα, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι», είπε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς η Γιούβε προσπαθούσε να τον αποκτήσει τη δεκαετία του '80.


«Ο Avvocato με φλέρταρε όπως φλερτάρεις μια γυναίκα. Μου είπε ότι είχε προσφέρει 100 δισεκατομμύρια λιρέτες στον Φερλαΐνο (τότε πρόεδρος της Νάπολι) και ότι μπορούσα να συμπληρώσω όποιο ποσό ήθελα στην επιταγή. Απάντησα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό στους Ναπολιτάνους γιατί ένιωσα σαν ένας από αυτούς, ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να φορέσω τη φανέλα άλλης ιταλικής ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου