29 Οκτ 2016

Η μεταγραφή που… απέκλεισε ο Μαρότα από τα ονόματα που συνδέονται με τη Γιουβέντους

Την υπεράσπιση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν ανέλαβε και με τη βούλα ο Μπέπε Ματότα, μιλώντας παράλληλα για μία υπογραφή που… δεν πρόκειται να γίνει.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι μιλώντας πριν την έναρξη του αγώνα με τη Νάπολι ρωτήθηκε αρχικά για τον Αργεντίνο επιθετικό.

«Ο Ιγκουαΐν είναι σε καλή κατάσταση, αν και δεν μπορεί να ξεχάσει το παρελθόν του. Εξακολουθεί να έχει ένα συναισθηματικό δεσμό εκεί», είπε ο Μαρότα και πρόσθεσε: «Είναι επαγγελματίας και θα σκέφτεται μόνο το παιχνίδι».

Ο ισχυρός παράγοντας της Γιουβέντους αναφέρθηκε στις δηλώσεις του δημάρχου της Νάπολης που θεωρεί τον Ιγκουαΐν ανεπιθύμητο στην πόλη του νότου. «Διάβασα κάποια ατυχέστατα σχόλια από πολιτικούς παράγοντες και είναι καλύτερο να μιλάμε απλά για ποδόσφαιρο», ήταν η απάντησή του.


«Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Νάπολι, δε θα είναι αποφασιστικής σημασίας», είπε ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι για να συνεχίσει: «Συμφωνώ με τον Αλέγκρι πως το παιχνίδι με τη Λιόν θα είναι πιο σημαντικό».

Ο Μαρότα ρωτήθηκε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Χαβιέ Παστόρε της Παρί. Η απάντησή του ξεκάθαρη: «Δεν είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Καλυπτόμαστε σε αυτή τη θέση αρκετά με αυτούς που έχουμε. Κάθε εβδομάδα όλο και περισσότεροι παίκτες συνδέονται με τη Γιουβέντους. Δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερους από 25».

Για την απόδοση της ομάδας είπε: «Τα πάντα μπορούν να βελτιωθούν. Δεν μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο αλλά αυτή η ομάδα μπορεί να χαρίσει μεγάλες στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου