2 Οκτ 2016

«Σκοτώνονται» στ’ αποδυτήρια της Γιουβέντους για Pro Evolution Soccer και FIFA 17

Μπορεί τα αποδυτήρια της Γιουβέντους να είναι οικογένεια αλλά υπάρχει και ένας τομέας, στον οποίο οι μπιανκονέρι... σκοτώνονται.

Τα videogames και ειδικά το Pro Evolution Soccer και το FIFA είναι... αρρώστια όχι μόνο για τους οπαδούς αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. Και εξαίρεση δεν αποτελούν αυτοί της Γιούβε.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι επιλέχθηκε σαν «πρόσωπο» του FIFA 17 στην Ιταλία και μιλώντας σχετικά, αφού πρώτα είπε ότι ήταν όνειρο του από μικρός να είναι πρωταγωνιστής σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αναφέρθηκε στις μάχες που γίνονται στα μπιανκονέρι αποδυτήρια.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Παίζουμε ναι, κυρίως στις τουρνέ το καλοκαίρι ή στα ταξίδια για το Champions League. Είναι και δύσκολο να κοιμηθούμε αμέσως μετά τους αγώνες λόγω της αδρεναλίνης», είπε αρχικά και στη συνέχεια ονόμασε τους πιο δυνατούς: «Ντιμπάλα και Ρουγκάνι. Είναι πιτσιρικάδες και δεν έχουν παιδιά, έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Μετά είναι οι Κιελίνι και Μαρκίζιο».

Ο Μπονούτσι είπε ότι γίνονται επικές μάχες με όλους και ειδικά με τον Κιελίνι και παραδέχθηκε ότι «μια φορά σε ένα ματς με τον Τζόρτζιο έσπασα ένα μοχλό μετά από μια χαμένη ευκαιρία του Ντιμπάλα στις καθυστερήσεις», επιβεβαιώνοντας έτσι ότι «επιλέγω πάντα τη Γιουβέντους, αυστηρά με την μπιανκονέρα φανέλα πάντα. Και παίζω 3-5-2, με το BBC στην άμυνα. Οπως στη πραγματικότητα, έτσι και στο παιχνίδι, ο στόχος είναι οπωσδήποτε η κατάκτηση του τίτλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου