16 Οκτ 2016

Στυλ στις εκτελέσεις φάουλ θέλει να δημιουργήσει ο Ντιμπάλα και να λένε «φάουλ αλά Ντιμπάλα»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει πάρει μπρος και θέλει καλύτερη συνέχεια για τον ίδιο και την ομάδα.

Η αρχή έγινε στο Ζάγκρεμπ, ακολούθησε το ματς με την Εμπολι και τώρα η Ουντινέζε. Στα τελευταία τρία ματς της Γιουβέντους ο Αργεντίνος άσος έχει βάλει τέσσερα γκολ και μετά το 2-1 επί των Φριουλάνι δεν έκρυψε τη χαρά του, χωρίς όμως να παρασύρεται.

«Ευτυχώς δεν έμεινα στο φάουλ αλλά σκόραρα και με το πέναλτι. Είμαι ικανοποιημένος για μένα και για την ομάδα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και το ξέρουμε. Η Ουντινέζε είναι μια καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να κρατάμε καλύτερα την μπάλα», είπε αρχικά στις δηλώσεις του και στη συνέχεια σχολίασε το +5 στη βαθμολογία...


«Πρέπει να μας ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια μας και να συνεχίσουμε έτσι, χωρίς να μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Τώρα ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα και πρέπει να τα πάμε καλά μέχρι και το τέλος του μήνα γιατί έχουμε σερί ματς, τα οποία είναι δύσκολα και καθοριστικά για τη συνέχεια».

Σε ερώτηση για το γκολ με το φάουλ και το αν η εκτέλεση θύμισε κάποιον σπεσιαλίστα του είδους, ο Ντιμπάλα είπε ότι «μου αρέσουν τα φάουλ του Ρικέλμε αλλά θα μου αρέσει περισσότερο αν φτάσω στο σημείο να λένε φάουλ αλά Ντιμπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου