16 Οκτ 2016

Αλέγκρι: Υποφέραμε λίγο αλλά για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να περάσεις και από τέτοια ματς

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη και το +5 στη βαθμολογία, λέγοντας ότι οι νίκες σε κάτι τέτοια ματς κάνουν τη διαφορά στο τέλος.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή της Γιουβέντους μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ουντινέζε...

Για τη νίκη: «Πρέπει να συγχαρώ την ομάδα γιατί νικήσαμε ένα σημαντικό ματς, είναι πάντα δύσκολο το πρώτο παιχνίδι μετά από διακοπή πρωταθλήματος και η Ουντινέζε αποδείχθηκε σκληρή. Υποφέραμε λίγο, ειδικά στα τελευταία λεπτά, γιατί κάποιοι μπορεί να ήταν λίγο κουρασμένοι αλλά για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να περάσεις και από τέτοια ματς. Μόνο αν κάνεις τέτοιες νίκες μπορείς να φτάσεις ως το τέλος».

Για το αν η Γιουβέντους χτίζει ήδη διαφορά τίτλου: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν κάθε φορά νικάμε τον αγώνα μας, θα μένει μία λιγότερη νίκη για να φτάσουμε στον στόχο μας. Δεν έχουμε ξεφύγει, η Ρόμα είναι 2η, η Νάπολι δεν είναι εκτός παιχνιδιού, ούτε η Ιντερ. Πρέπει να βελτιωθούμε στην κυκλοφορία της μπάλας, να βιαζόμαστε λιγότερο. Οι παίκτες μου, πάντως, είναι καλοί και ακολουθούν αυτά που τους λέω. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Μόνο αν το κάνουμε αυτό θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο του 6ου σερί πρωταθλήματος».


Για το αν ο Ντιμπάλα μπορεί να παίξει και σαν 10άρι και για την απόδοση του Μάντζουκιτς: «Ο Ντιμπάλα 10άρι; Μπορεί να γίνει κι αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά πάντα με ισορροπία, μην το παρακάνουμε. Ο Μάντζουκιτς απόψε έκανε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά αν σκεφτούμε ότι η ομάδα συνολικά δεν έκανε καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο»

Για τις αλλαγές συστημάτων: «Με αυτόν τον τρόπο "αναγκάζω" τους παίκτες μου να σκέφτονται, να προσαρμόζονται σε διαφορετικά συστήματα»

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κιελίνι:
«Δεν πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο, θα δούμε τι θα πει το ιατρικό τιμ αύριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου