3 Οκτ 2016

Σε αυτή τη Γιούβε υψηλής ευκρίνειας, δεν μπορεί να υπάρξει ο Ιγκουαΐν χωρίς τον Ντιμπάλα

Ενα γκολ ο Ντιμπάλα, δύο ο Ιγκουαΐν και η Gazzetta dello Sport έγραψε για το HD της Γιουβέντους που είναι πλέον σε λειτουργία.

Ο Γκονσάλο άρχισε να σκοράρει από την πρεμιέρα με τη Φιορεντίνα και έχει ήδη 7 γκολ, 6 στο πρωτάθλημα και ένα στο Champions League. Ο Πάουλο άργησε λίγο να βρει δίχτυα αλλά το έκανε στα τελευταία δύο ματς, σε Champions League και πρωτάθλημα.

Οι δυο τους καθάρισαν στο Εμπολι βάζοντας τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά και η Gazzetta dello Sport έγραψε για το αργεντίνικο επιθετικό δίδυμο της Γιούβε.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο...

«Χαμογελούν και αγκαλιάζονται στο τέλος του αγώνα, σαν να είναι δύο παλιοί φίλοι. Και δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Πάουλο Ντιμπάλα, καθοριστικοί στη νίκη επί της Εμπολι. Ενα ματς που κινδύνευε να γίνει ύπουλο για τους μπιανκονέρι, μπλοκαρισμένοι για περισσότερο από μία ώρα στο 0-0 παρά τον μεγάλο αριθμό ευκαιριών που είχαν δημιουργήσει. Η δύναμη, όμως, δεν είναι τίποτα χωρίς τον έλεγχο. Στη Γιουβέντους έλειπε η ακρίβεια, ο ορισμός του HD. Το οποίο όταν ενεργοποιήθηκε πρόσφερε ένα πραγματικά σπουδαίο θέαμα, διαλύοντας τις όποιες αξιώσεις της Εμπολι.

Οταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν φόρεσε τη φανέλα της Γιούβε, το... ποίημα ήταν ένα και μόνο ένα: "Δεν θα βάλει ποτέ τα 36 γκολ που έβαλε με τη Νάπολι". Οι αριθμοί αυτών των πρώτων επτά αγωνιστικών του πρωταθλήματος δείχνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση: Ο Pipita, με τη χθεσινή dopietta, μέσα σε τρία λεπτά μάλιστα, έφτασε στα 6 γκολ στο πρωτάθλημα (έχει και ένα στο Champions League), ακριβώς τα διπλά σε σχέση με πέρυσι στο αντίστοιχο σημείο του πρωταθλήματος. Και τώρα που άρχισε να σκοράρει και μακριά από το Juventus Stadium, το περσινό ρεκόρ δεν δείχνει και τόσο απλησίαστο...

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Δεν μπορεί να υπάρξει «High» χωρίς να υπάρχει «Definition». Μετάφραση, σε αυτή τη Γιούβε υψηλής ευκρίνειας, δεν μπορεί να υπάρξει ο Ιγκουαΐν χωρίς τον Ντιμπάλα δίπλα του. Αντιθέτως, όσο πιο κοντά είναι ο ένας στον άλλον, τόσο καλύτερο γίνεται το show των μπιανκονέρι. Στον αγώνα του Ζάγκρεμπ για το Champions League, παρά το πρώτο γκολ του Ντιμπάλα για φέτος, κάποιοι άρχισαν να γκρινιάζουν... καταγγέλλοντας ότι δεν υπάρχει καλή επαφή ανάμεσα στους δύο: "Δεν βρίσκονται ποτέ".

Ισως να ήταν μόνο ένα επεισόδιο, κάτι τυχαίο, μέσα σε αυτή την ιστορία που χθες, κατά κάποιο τρόπο, επαναλήφθηκε: Πρώτα ο Πάουλο (αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα), από κοντά και η υπογραφή του Γκονσάλο.

"Μετά το γκολ στο Champions League ξεμπλόκαρα, τώρα χρειαζόμουν και αυτό το γκολ στο πρωτάθλημα", παραδέχθηκε χαμογελαστός ο Ντιμπάλα ακριβώς μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και πρόσθεσε: "Ο Ιγκουαΐν; Μιλάμε πολύ, είμαστε σχεδόν πάντα μαζί και τα πάμε μια χαρά. Μου ζήτησε να είμαι πιο κοντά του και αυτή τη φορά ήμουν. Σε άλλα ματς είμαστε περισσότερο, σε άλλα λιγότερο, εξαρτάται μόνο από τους χώρους που βρίσκουμε κάθε φορά".

Το θέμα έκλεισε, επομένως: Τώρα το μπιανκονέρο HD λειτουργεί και είναι μια ομορφιά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου