3 Οκτ 2016

Ο Μαρότα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην αποχώρηση του Μπουφόν

Για διάφορα θέματα και πρόσωπα μίλησε ο Μπέπε Μαρότα, μία μέρα μετά τη νίκη επί της Εμπολι και το +4 από τη Νάπολι.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Rai και είπε τα εξής...

Για την 1η θέση στη βαθμολογία: «Η ιστορία της Γιουβέντους είναι γνωστή: Σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει, συμμετέχει για να νικήσει. Είναι φυσιολογικό, επομένως, να είμαστε ανάμεσα στα φαβορί».

Για το «μηδέν» παθητικό σε ακόμη ένα ματς: «Η άμυνα ήταν πάντα το δυνατό σημείο μας και το γεγονός ότι έχουμε δεχθεί μόνο τέσσερα γκολ επιβεβαιώνει τη σταθερότητα μας. Η βάση μιας νικήτριας ομάδας ξεκινάει από πίσω γιατί αν έχεις μια δυνατή άμυνα, μπορεί να δουλέψει καλύτερα και το κέντρο».

Για το Champions League: «Χρόνο με τον χρόνο καταφέραμε να ανεβάσουμε την ποιότητα μας ως ομάδα, όπως ανεβάσαμε και τα έσοδα μας δουλεύοντας με τον σωστό τρόπο σε αυτά τα χρόνια. Η Γιουβέντους, όπως προανέφερα, συμμετέχει σε κάθε διοργάνωση για να νικήσει. Από εκεί και πέρα, θα φανεί στο γήπεδο τι θα γίνει».

Για τον Μπουφόν: «Ο Τζίτζι είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ένα "πρόβλημα" για τη Γιουβέντους το πώς θα τον αντικαταστήσει όταν έρθει εκείνη η ώρα. Είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και δεν αναφέρομαι μόνο αγωνιστικά αλλά και στις αξίες του, στην προσωπικότητα του. Κοιτάζουμε, πάντως, προς κάποιους υποψήφιους διαδόχους».

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

Για τον Βίτσελ: «Το συμβόλαιο του με τη Ζενίτ λήγει το καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι η περίπτωση του είναι ευνοϊκή. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τους Ρώσους τον Ιανουάριο. Αν δεν γίνει, πάμε για καλοκαίρι, όταν και θα είναι ελεύθερος».

Για τον Μπρόζοβιτς: «Είναι παίκτης της Ιντερ και πιστεύω ότι θα τον κρατήσουν».

Για τον Μοράτα: «Νομίζω πως η Ρεάλ δεν έχει διάθεση να τον πουλήσει. Από εκεί και πέρα, την άποψη μας και τα συναισθήματα μας για τον Αλβαρο τα ξέρετε».

Για τον Μάντζουκιτς: «Η σεζόν είναι μεγάλη, παίζουμε σε όλα τα μέτωπα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα υπάρξει χώρος για όλους, πρέπει απλά να υπάρχει υπομονή».

Για τον Πιάτσα:
«Η πιο σημαντική δουλειά του Μάρκο δεν είναι αυτή της Κυριακής αλλά αυτή που κάνει όλη την εβδομάδα στο Βινόβο. Από την ημέρα που ήρθε έχει αλλάξει αρκετά, μαθαίνει συνεχώς πράγματα και μαθαίνει γρήγορα. Θα έρθει η στιγμή της αγωνιστικής έκρηξης του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου