4 Οκτ 2016

Λιχτστάινερ: Προφανώς και δε μου αρέσει η τωρινή κατάσταση αλλά στη Γιουβέντους τα πράγματα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ παραδέχθηκε ότι δεν του αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με τον ίδιο να μην είναι βασικός στη Γιουβέντους, αλλά θα δουλέψει για να την αλλάξει.

Ολοι, βασικά, ξέρουν ότι ο Ελβετός διανύει την τελευταία του σεζόν στους μπιανκονέρι και αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει αφού έχει χάσει τη θέση του βασικού. Και αφού δεν του αρέσει, το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του από την Ελβετία όπου είναι με την εθνική ομάδα, προσθέτοντας πάντως ότι θα δίνει το 100% κάθε φορά που θα επιλέγεται από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Είμαι ήρεμος, πολύ ήρεμος, είχα μια υπέροχη καριέρα. Πολλοί τίτλοι με τη Γιουβέντους αλλά ωραίες στιγμές και στη Λάτσιο, την Λιλ και την εθνική ομάδα. Δεν φοβάμαι κάτι αλλά είναι προφανές ότι δεν μου αρέσει η τωρινή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθώ, το να μην παίζεις στην ομάδα σου δεν είναι και το καλύτερο. Στη Γιουβέντους όμως η πίεση είναι πάντα μεγάλη και οι ιεραρχίες μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Θα δίνω τα πάντα κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, αποδέχομαι την κατάσταση που επικρατεί και θα δουλέψω για να την αλλάξω», ήταν η δήλωση του Λιχτστάινερ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου