4 Οκτ 2016

Ο Μπονούτσι μίλησε, βουρκωμένος, για πρώτη φορά δημόσια για το πρόβλημα υγείας του μικρού του γιου

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για πρώτη φορά για όσα έζησε η οικογένεια του το τελευταίο δίμηνο με το πρόβλημα υγείας του μικρού γιου.

Ο πιτσιρικάς Ματέο, δύο ετών, αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας τους προηγούμενους δύο μήνες, με τα πράγματα κάποια στιγμή να μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα.

Τελικά όλα φαίνεται ότι πήγαν καλά και στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ιταλίας την Τρίτη, ο Μπονούτσι μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για αυτό το θέμα, όντας βουρκωμένος συνεχώς.

«Αυτό που πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες μου έδωσε τεράστια δύναμη και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Ματέο, τον αδερφό του και την σύζυγο μου. Ηταν πολύ δύσκολες στιγμές και παλέψαμε όλοι μαζί. Ο Ματέο μου μετέδωσε πολύ δύναμη, όπως ο Λορέντσο (σ.σ. ο άλλος γιος) και η σύζυγος μου», είπε αρχικά.

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea_29.html

«Τέτοιες στιγμές σε ωριμάζουν κι άλλο και σου υπενθυμίζουν τις πραγματικές αξίες της ζωής. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, ναι, είναι κάτι στο οποίο θέλω πάντα να βελτιώνομαι αλλά αυτό που γίνεται στη ζωή είναι πολύ πιο σημαντικό από μια λάθος πάσα ή ένα λάθος μαρκάρισμα. Οταν είσαι καλά στο μυαλό και στην καρδιά μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα», ήταν τα λόγια του Λεονάρντο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου