28 Οκτ 2016

Ο Μότζι μιλάει για τη μέτρια Γιούβε και αυτούς που κυνηγούν τη Γιούβε

Ο Λουτσιάνο Μότζι συνηθίζει να κάνει δηλώσεις πριν τα ματς της Γιουβέντους με τη Νάπολι.

Ο πρώην γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολη Radio Crc και δεν έδειξε να έχει μεγάλη αγωνία για τη μάχη του τίτλου.

«Η Νάπολι δεν έχει ελπίδα να τερματίσει πάνω από τη Γιουβέντους, ανεξάρτητα από το σαββατιάτικο ματς, γιατί η Γιούβε είναι ανώτερη και μπορεί να αντέξει και τέσσερις ήττες. Η μόνη αντίπαλος μπορεί να είναι η Ρόμα αν ο Τζέκο συνεχίσει να σκοράρει με αυτή τη συνέπεια. Η Γιουβέντους δεν έχει παίξει όμορφο ποδόσφαιρο ακόμη, ούτε στο ματς με την Σαμπντόρια, την οποία είχε με 2-0 αμέσως και μετά έπαιξε ήρεμα. Από την άλλη, όμως, φτάνει εύκολα στο γκολ και αυτό αποδεικνύει ότι έχει κάτι περισσότερο τους άλλους», είπε αρχικά ο Lucky Luciano.


«Θα μου άρεσε αν το πρωτάθλημα είχε αβεβαιότητα αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. Ο Σάρι θα πρέπει να ποντάρει στην ταχύτητα για να βάλει δύσκολα στη Γιούβε, πρέπει να της επιτεθεί. Εκτιμώ τον Ζορζίνιο αλλά δεν πιστεύω ότι είναι παραγωγικός», πρόσθεσε.

Τέλος, για τις μεταγραφές της Νάπολι, είπε ότι «οι Ζιελίνσκι, Ντιαβαρά και Ρογκ είναι υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση της Νάπολι δούλεψε για το μέλλον, σε αντίθεση με τη Γιουβέντους που είδε το παρόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου