30 Οκτ 2016

Τα είπε όπως έπρεπε ο Μπουφόν: Το τωρινό μας επίπεδο δεν είναι αρκετό για το Champions League

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν τα είπε όπως έπρεπε μετά τη νίκη επί της Νάπολι.

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε τη νοοτροπία νικητή που έχει και η οποία είναι απαραίτητη, αφού πήρε το τρίποντο χωρίς να εντυπωσιάσει.

Αυτό, όπως είπε ο αρχηγός, μπορεί να είναι αρκετό για να συνεχιστεί η κυριαρχία στην Ιταλία αλλά δεν θα είναι αρκετό για να πετύχουν οι μπιανκονέρι όσα λένε ότι θέλουν να πετύχουν στην Ευρώπη.

«Ξέρω ότι στην ομάδα μου έχω ποδοσφαιριστές στους οποίους μπορώ να βασίζομαι για να νικήσω. Αυτό, ξεκάθαρα, σου δίνει αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια στις δύσκολες στιγμές και πίστη ότι θα πάρεις το αποτέλεσμα. Απόψε, για να είμαι ειλικρινής, κάποια στιγμή ένιωθα ότι ήταν πιο πιθανή μια νίκη της Νάπολι παρά δική μας αλλά οι πρωταθλητές μας έκαναν την διαφορά», είπε αρχικά ο Μπουφόν και πρόσθεσε...


«Νικήσαμε, παίρνουμε πολύ αυτοπεποίθηση, χαρά και ηθικό γιατί ήταν μια νίκη απέναντι σε έναν άμεσο αντίπαλο για τον τίτλο. Θα πρέπει όμως να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Ο στόχος είναι να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον, το οποίο θα κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, στην Ιταλία και στην Ευρώπη. Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα λένε ότι είμαστε στην 1η θέση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον όμιλο του Champions League, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το τωρινό επίπεδο των εμφανίσεων μας δεν θα είναι αρκετό, πρέπει να βελτιωθούμε.

Στα νοκ άουτ ματς, από τον Μάρτιο και μετά, δεν θα υπάρχει ο χρόνος για να δουλέψουμε στους τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό θα πρέπει να το κάνουμε τώρα. Μετά από πέντε χρόνια σπουδαίων επιτυχιών, είναι λογικό να έχουμε μια σιγουριά και η μεταγραφή του Ιγκουαΐν μας έκανε ακόμη πιο σίγουρους και δυνατούς.


2 σχόλια:

  1. Άλλη μια άχρωμη εμφάνιση.Ανούσιο ποδόσφαιρο.Ευτυχώς η ομάδα ειναι σκληροτράχηλη και με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα απο όλους στην Ιταλία.Όμως με την εικόνα αυτή το μέλον στν Ευρώπη προβλέπεται δυσοίωνο.Βέβαι την ίδια εποχή πέρυσι η ομάδα ήταν επιεικώς τραγική και άλλαξε όταν πλεον τα πράγματα έγιναν σοβαρά.Φέτος όμως ο άξονας είναι ιδιαίτερα προβληματικός και απαιτεί ενίσχυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή τοποθέτησή σου. Και ο τίτλος του σάιτ για το ματς ήταν: Το πήρε η έδρα και οι προσωπικότητες. Αυτό που είπε δηλαδή ο αρχηγός. Forza Juve!

      Διαγραφή