23 Νοε 2016

Μαρκίζιο: Τα αποτελέσματά μας είναι επιπέδου Γιουβέντους, πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και στον όμιλο

Ο Κλαούντιο Μαρκίζιο απελευθερώθηκε ψυχολογικά με το πρώτο γκολ μετά την πολύμηνη απουσία και δεν θέλει να δει μια Γιουβέντους πιο χαλαρή στο πρωτάθλημα.

Οι μπιανκονέρι, αν δεν αυτοκτονήσουν με απίστευτο τρόπο στο τελευταίο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Τορίνο, πέτυχαν αυτό που ήθελαν στον όμιλο του Champions League και ο Μαρκίζιο δεν έκρυβε τα συναισθήματα του μετά την λήξη. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον πρώτο χρονικά στόχο της σεζόν που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση και μπορούμε να το κάνουμε από την 1η θέση. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις εδώ, είναι μια δύσκολη έδρα. Δεν ήταν κακή η εμφάνιση μας, η Σεβίλλη είναι δυνατή εντός έδρας και έχει δεχθεί λίγα γκολ ως τώρα αλλά βάλαμε τρία. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το πού μπορούμε να φτάσουμε αλλά το πού είμαστε. Πετύχαμε αυτόν τον στόχο, τώρα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να κοιτάμε τις γκέλες των άλλων αλλά να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», είπε ο διεθνής Ιταλός χαφ.


«Αγωνιστικά πρέπει να βελτιωθούμε γιατί υπάρχει η ποιότητα για να το κάνουμε αλλά το σημαντικό είναι ότι από την αρχή της σεζόν, παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε στο 100%, τα αποτελέσματα μας είναι αποτελέσματα επιπέδου Γιουβέντους. Πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και στον όμιλο», συμπλήρωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε από το σημείο του πέναλτι, ισοφαρίζοντας στο τέλος του ημιχρόνου...

«Αποφάσισα να μην σηκώσω την μπάλα γιατί το φοβήθηκα, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και ο καλύτερος. Οταν είδα ότι η μπάλα πήγε στα δίχτυα ένιωσα μια απελευθέρωση ψυχολογικά, ήταν το πρώτο γκολ μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Είμαι πολύ χαρούμενος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου